Elkezdődött a szakszervezeti tüntetés

2011. április 09. 13:36

A szervezők információja szerint 40 ezer tüntető gyűlt össze, köztük ötezer külföldi: többek között Portugáliából és Romániából is érkeztek buszok. A tüntetők fél kettőkor indulnak el a Hősök teréről, ahonnan az Oktogonhoz vonulnak. Itt több külföldi, illetve hazai szakszervezeti vezető mond beszédet.

2011. április 09. 13:36

Megkezdte demonstrációját az Európai Szakszervezeti Szövetség és a magyar szakszervezetek szövetsége. Többek között rendészeti, illetve közszolgálati dolgozók is tüntetnek, valamint képviselteti magát az MSZOSZ is.

A szervezők közlése szerint negyvenezer tüntető van a Hősök terén: ezekből ötezer jött külföldről: a lengyel demonstrálók több százan vannak, de Szlovákiából és Romániából is érkeztek buszok. 

A demonstrálók fél kettőkor indulnak el az Andrássy úton az Oktogonra ahol több szakszervezeti vezető is beszédet tart.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
énvagyokanép
2011. április 09. 16:53
Teljesen mindegy mennyien vannak kint mert azokat nem tudjuk hozzá adni akik már régen megtanulták a fideszes módszereket. Kussolj mert repülsz.Maradj a seggeden mert repülsz. Sajnos nagyon sokan vannak akiket a végletekig meglehet félemlíteni. Gondolom a fidesz is emeli a létszámot azzal hogy az emberei listákat gyártanak azokról akik ott vannak. A sok fideszes majom meg itt liheg hogy tüntetnek a melósok. Van aki munkából él van aki kommentelésből.
atila68
2011. április 09. 15:43
Jópofák ott a hírszerzőn: Negyvenezren vesznek részt, ebből ötezer külföldi, tehát összesen negyvenötezren demonstrálnak. Bravó!
atila68
2011. április 09. 15:41
Tegye fel a kezét aki pontosan tudja miről szól ez a demonstráció!
galimano
2011. április 09. 14:21
Kíváncsi vagyok arra, hogy ez a 40 ezer valóban 40 ezer e? A március 15-i médiatörvény ellenes tüntetésről is aznap még 15 ezret írt a Népszava, 10 ezret pedig a Népszabadság, majd másnap már mindkét újság "több tízezer" résztvevőt emlegetett. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!