Már a harmadik fideszes költségtérítését vizsgálják

2011. március 16. 09:46

Zsiga Marcell és Papcsák Ferenc után Szabó Zsoltról is kiderült, dupla költségtérítést vett fel. Ügyét szerdán tárgyalja a frakció.

2011. március 16. 09:46

Országgyűlési mandátuma és hatvani polgármestersége után is felvette a költségtérítést Szabó Zsolt, a fideszes politikus ügyét szerdán tárgyalja a frakció - írja a Blikk. Szabó Zsolt a harmadik fideszes politikus Zsiga Marcell és Papcsák Ferenc után, akiről kiderült, hogy törvénytelen módon vett fel költségtérítést. A jogtalanul felvett pénzekről mindhárom politikus azt állította, hogy már visszafizette.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hőhe
2011. március 16. 16:45
Most akkor az is baj, ha vizsgálják a fideszes képviselők faszságait ? Persze, ha nem tennék, akkor meg ugyanolyan sunnyogók, mint a .......blablabla stb, stb, etc....
nyugalmazott tanár
2011. március 16. 13:16
Nem baj, ha a FIDESZ a saját háza táján is rendet tart, de ne feledkezzenek már meg a százmilliós meg milliárdos lenyúlókról sem!!! Meg a döntéseikkel, hatalmukkal visszaélők által okozott mérhetetlen kárról. Ugyan tessék már visszaszerezni, ami visszajár.
elfelejtette
2011. március 16. 12:39
Vissza kellene állítani a 94-ben eltörölt összeférhetetlenségi törvényt. Országgyűlési képviselő ne lehessen polgármester.
denever
2011. március 16. 12:27
senki nem lehet olyan naív, hogy azt hiszi, a két oldal csinovnyikai annyira különböznek. emberből vannak, ráadásul a gyarlóbbik fajtából. nagyon helyes, hogy ilyen dolgok kibuknak és bátran vizsgálják, és marasztalják el a potyázókat. mert ez az, ami a két oldalt képes lesz megkülönböztetni. talán még odáig is eljutunk 10-20 év múlva, hogy a t. politikus urak számára is ciki lesz ilyen formában ingyenélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!