Kövér: Történelmi pillanat az új állampolgárok esküje

2011. március 14. 15:18

Mind az állampolgárságot igénylőknek, mind a magyar nemzetnek történelmi pillanat az új állampolgárok esküje - fejtette ki Kövér László hétfőn a csíkszeredai magyar konzulátuson tartott eskü-, illetve fogadalomtételi ünnepély alkalmából. Az első új állampolgárok között volt Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt elnöke is.

2011. március 14. 15:18

Ünnepélyes keretek között tette le állampolgársági esküt tizenkét ember a Magyar Köztársaság Csíkszeredai Főkonzulátusán. Az első magyar állampolgársági eskü-, illetve fogalomtétel alkalmából jelen volt Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Füzes Oszkár, Magyarország romániai nagykövete is. A frissen állampolgárságot szerzők között volt Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt elnöke is. Kedden új ünnepi eskütételre kerül sor, ahol többek között Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is megjelenik majd.

Kövér László az eseményt követően elmondta: az eskütétel történelmi pillanat a magyar állampolgárságot igénylőknek, de a magyar nemzetnek is.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. március 16. 12:26
A NER keretében történelmi pillanat a napi evés-ivás-szarás is, csudálatos időket élünk.
56október
2011. március 15. 15:07
Amúgy meg bocsi, Laca, de valami egészen elcseszett képedet tették ide, remélem, nem ilyen arckifejezéssel szoktad végigállni az állampolgárságok átadását! Mit mondjak, így nem igazán hívogató a dolog...
Noel
2011. március 15. 11:46
B...........tok me! Én igazán elfogadom másoknak is gondolatját,de van ebben a ki.....tt országban legalább egy azaz 1 dolog amit nem kezd valaki rögtön nyakalni? rendben:nem tetszik,hogy történelmi pőillanat:Mondd ezt azoknak akik megkapták,vagy a rokonaimnak itt a szomszéd szlovák vagy miben. csesszétek meg!Tegyen már valaki egy javallatot a nyálazók közül:hagy tudjam meg mi az az igazi nagy akármi amitől elájultok?mert ha csak egyelni kell nem nagy kunszt.Ígérem ha jó lájkolom....
StG
2011. március 15. 09:29
Én azért bízom benne, hogy a mandiner az amerikai titkosszolgálat akciójaként működik az utóbbi időben. A kommentelők számítógépére vírust telepítenek, majd egy gombnyomásra működésképtelenné teszik az összes troll gépét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!