Az MSZP a tahóság ellen

2011. március 29. 20:26

Már a szimpla tahóságon is túlmutatnak Wittner Mária és Tasó László fideszes parlamenti képviselők megnyilatkozásai - véli az MSZP Hajdú-Bihar megye elnöke.

2011. március 29. 20:26

Wittner Mária és Tasó László fideszes országgyűlési képviselők megnyilatkozásai ellen csendes demonstrációt tart a Fidesz debreceni, Piac utcai székháza előtt március 30-án, délután két órakor a Magyar Szocialista Párt helyi szervezete.

Zsiros Zsolt, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke szerint Wittner Mária embertelen hangnemben nyilatkozott az elhunyt Toller László szocialista képviselőről és Horn Gyula volt miniszterelnökről is - írja a Népszabadság.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2011. március 30. 21:12
Egészen elképesztő, hogy a baloldal, vagy annak mondott politikai oldal mit összefaszkodik ilyen hülyeségeken, meg preambulumon meg médiatörvényen, miközben TGM szinte utolsó mohikánként nevezi nevén a szociális jogok megnyirbálását, a táppénz összegének csökkentését, a munknélküli- ill.szociális segély feltételeinek megszigorítását stb, stb... Én ugyan egyetértek ezekkel az intézkedésekkel, de azért meglep, hogy a balból megmaradtak mennyire látványosan leszarják a tulajdonképpen a megmaradt szavazóik mindennapi életét igazán érintő kérdésekben, és mennyire a hülye diktatúrázásba, meg mindenféle szimbolikus baromságokba, illetve azok elleni kíméletlen harcokba fektetik bele minden energiájukat.
magnamater
2011. március 30. 20:23
Ölni szabad volt, halált kívánni meg nem? Egyébként Wittner nem kívánta Horn halálát, csak azt mondta, nem tud meghalni
Ultima Ratio
2011. március 30. 11:57
Debreceni MSZP??? Olyan van??? Esküszöm kinézek kettő körül a Piac utcára. Gyanítom a McDonald's-ban nagyobb sor lesz:D
drieno
2011. március 30. 08:50
Hú, azok vannak a tahóság ellen, akik szó nélkül benyalták a Orbánné "ellését" Szanyikapitánytól? Bámulatos, hogy fejlődnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!