Nyilatkozott a sukorói gyanúsított

2011. február 25. 10:56

Császy Zsolt, a Nemzeti Vagyonkezelő volt értékesítési igazgatója szerint fizikai megaláztatásban részesült az eljárások során.

2011. február 25. 10:56

Császy Zsolt, a Nemzeti Vagyonkezelő volt értékesítési igazgatója - a Sukoró-ügy gyanúsítottja - szerint az eljárás során elvárás volt, hogy fizikai megaláztatásban részesüljenek az ügy szereplői - mondta a gyanúsított az ATV-nek.

Őt például a mankójához bilincselték, amikor a médiumok is jelen voltak, de egyéb szituációban tiszteletben tartották a mozgáskorlátozott állapotát. Az eljárás során végig jelen volt a politikai szál - tette hozzá.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2011. február 25. 15:14
Sukoró-ügy gyanúsítottja - szerint az eljárás során elvárás volt, hogy fizikai megaláztatásban részesüljenek az ügy szereplői! Ezt honnét vette a fazon? Egyszerűen kitalálta! Az ATV meg mást sem csinál, mint védi a tolvajokat, amit azok ott össze-vissza hazudoznak, azt tényként kezelve kiabálja bele a nagyvilágba. A 2002-es testüreg vizsgálatról, a 2006 októberi megaláztatásokról nem adott hírt, pedig azok az emberek nem is voltak bűnözők.
Trükkök Százai...
2011. február 25. 12:09
Ha letartóztatását követően kezdett volna bicegni...akkor sem hullatnék krokodilkönnyeket.
1,5 liter
2011. február 25. 11:40
alapos a gyanúm, hogy jelen mondatom első két szava neked nem mond semmit.... egyébként egy wc csészéhez, hogy lehet vkit odabilincselni???? a te fejedben nagyobb a zavar mint tripoliban.....:-)))
sky.net
2011. február 25. 11:19
a lopóvádló sőt ha rajta múlna ítéletet is hozna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!