Mégis lesz melegfelvonulás

2011. február 18. 19:30

A Fővárosi Bíróság pénteken hatályon kívül helyezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság tiltó határozatát, így június 18-án mégis megrendezhetik a Meleg Méltóság Menetet. A BRFK korábban a közlekedés aránytalan sérelmére hivatkozva nem engedélyezte a melegfelvonulás meghosszabbított útvonalát.

2011. február 18. 19:30

A felvonulást szervező Szivárvány Misszió Alapítvány megbízásából benyújtott beadványt, amit a Társaság a Szabadságjogokért és a Helsinki Bizottság közösen dolgozott ki, a Fővárosi Bíróság alaposnak találta, és pénteken hatályon kívül helyezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság tiltó határozatát. Ennek értelmében megrendezhetik a Meleg Méltóság Menetet a meghosszabbított útvonalon, június 18-án. A bíróság az ügyben későbbre ígért tájékoztatást az MTI-nek.

A Szivárvány Misszió Alapítvány június 18-ára, délutánra jelentett be rendezvényt, amely a Hősök terét, az Andrássy utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és a Kossuth teret érintette volna. Budapest rendőrfőkapitánya azonban nem engedélyezte a rendezvény megtartását ezen az útvonalon (korábban a Hősök tere-Erzsébet tér útvonalat már tudomásul vették), a közlekedés rendezvény miatti aránytalan sérelmére hivatkozva.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
himpellér
2011. február 20. 07:01
Re @Piq: Te kis csíra! A te gazdid a gyurcsótány vonulgat köcsögtársaival, nem a Fidesz. És ha jól emlékszem az exbolsi kormányod is engedélyezte. Ha hallgattál volna...
egysegelem
2011. február 20. 01:33
"Mivel már nem diszkriminálják őket, ezért hagyják abba ezt az ordénáré dolgot." Neked csak annyit kellene megertened, nem mi a dolgunk eldonteni, hogy masok mit csinaljanak.
komka
2011. február 19. 21:34
Én engedtem volna a menetet a Kossut térre. Ott könnyebb őket megtámadni.
Pong
2011. február 19. 18:17
Először engedjék meg hadd ekézzem a gyakorta fellépő tévhiteket és butaságokat: - Már megit itt fognak rózsaszin bibliával segget törülni, azaz az erkölcssértés téma. - Nem tudom feltünt-e valakinek, de az előző évi felvonulás már nem a rózsaszin bibliáról szólt, hanem arról, hogy pont a felheccelt idióták miatt szépen csendesen vonultak kamionok és tanga&techno nélkül. - Vonuljanak de csendben LOL - Mivel ez egy érdekszervezet gyerekek, ezért joguk van vonulni, és nem csendben, ahogy ez meg lehet figyelni mondjuk bármelyik nyugatra fekvő országban. KONTEÓ ALARM: Nem tudok elszakadni attól az érzéstől, hogy a felheccelt azistenünkbüdösbuzikzsidókommunisták egy orosz politikai demokrácia hekk, amivel el akarnak szakajtani az élvonaltól. Persze ezzel mondjuk semmi baj nincs, az osztrákok is benácikultak egy darabig, és mikor elmult a protekcionizmus ideje, szépen visszafeljlödnek, mint egy dolgát végzett immunsejt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!