Lezárták az M6-os alagútjait

2011. február 11. 14:12

Pénteken délelőtt lezárták a főváros irányából az M6/M60 autópálya alagútjait, miután felszíni repedéseket észleltek az egyik alagút bevezető szakaszán.

2011. február 11. 14:12

A főváros irányából lezárták az M6/M60 autópálya alagútláncát, miután az autópályát üzemeltető cég felszíni repedéseket észlelt csütörtök este a C jelű alagút bevezető északi szakaszán. A Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt. tájékoztatása szerint az alagút falán a meglazult részeket eltávolítják.

Az M6/M60-as autópálya Szekszárd-Bóly-Pécs közötti, 81 kilométeres szakaszát tavaly március 31-én adták át. Az út építése és üzemeltetése harminc évre 2008-as jelenértéken számolva 266 milliárd forint. Építését halálos munkahelyi balesetek és kivitelezési hibák kísérték, a beruházók több bírságot is kaptak.

Fotó: legifoto.com

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2011. február 14. 12:38
TUDOM ERRE MÁR NEM REAGÁL SENKI,DE ÉPPEN AZ M35 ÉPÍTÉSE ELŐTT MEGYÓÉK MEGVÁLTOZTATTÁK AZT A KLAUZULÁT ,HOGY AMÍG NINCS EGYEZSÉG A FÖLDTULAJDONOSOKKAL ADDIG NINCS ÉPÍTÉS , DE LEHET JOBBAN IS VAN ÍGY. BÁNJA A FENE ÍGY IS 8X ÁRAT KAPTAM A FÖLDEMÉRT FELŐLEM VEHETTEK VOLNA EL TÖBBET IS!!!
kulakman
2011. február 13. 21:59
T nagy kételkedő ,igen ott voltam a lakossági fórumon ,csakhogy ott már azt ismertették,hogy ez a végleges nyomvonal és punktum, példának hozták ,hogy a 40 koronás földet a szíki pacsirta miatt nem lehet kikerülni, de ez engem nem zavart, én ami földem a nyomvonalba esett azt 93 ban vettem és nem azért mert jön a pálya 2005-ben ,hanem 96 óta ez a megélhetésem!Egyébként több mint 6 hektárt adtunk a társadalomnak , és csak az zavart,hogy nem tudtam feljebb srófolni az árat!!!Sőt olyanképpen is haszonélvezői voltunk,hogy a fiam ott dolgozott míg meg nem felezték a létszámot.
kulakman
2011. február 13. 17:34
Elismerem a kijelölés nehézségeit ,de akire én gondoltam azok biz szociopaták voltak!
kulakman
2011. február 13. 12:02
T Butapesti igen , nálam is volt illetve dobott be olyan maffiózó egy levelet ,hogy "látom milyen jól gazdálkodik, én is kedvet kaptam ,ha eladó a földje hívja ezt meg ezt a telefont " csakhogy nekem kb ötven hr-számon van földem de a kis butája nem írta melyik földemre vágyik , ó mily átlátszó trükk volt , Pród faluba bejött egy sokmilliós autó,hogy földet keres eladót ,de érdekes módon csak azok a hr számok érdekelték ami a nyomvonalba esett, egyébként vidéki potentátok is harcoltak a nyomvonalért, de ez sajna pártfüggetlen volt!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!