MN: Szakszervezeti vezetőket hallgatott le a Tesco

2011. február 15. 08:53

A gyanú szerint az angol áruházlánc megfigyeltette és környezettanulmányt készíttetett a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének vezetőiről és tagságáról.

2011. február 15. 08:53

A Tesco jelentéseket és környezettanulmányt készíttetett a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének vezetőiről, illetve tagságáról - értesült a Magyar Nemzet. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: a feltételezett fizikai elkövető harmadik személynek adta át a lehallgatások eredményeit. A szóvivő szerint a személyes adatokkal való visszaélés gyanúja megalapozott.

A KDFSZ és a Tesco konfliktusa nem újkeletű, az áruházlánc tavaly jogellenesen bocsátotta el a szakszervezet elnökét és alelnökét. Iglódi-Csató Judit a Magyar Nemzetnek elmondta: a KDFSZ már tizenkét eljárást indított a Tesco ellen, ám ezek közülük csupán egy zárult eredménnyel.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borda4444
2011. február 15. 16:05
Na most a "nem tetszik" (piros) négyzetre kattintóknak mi nem tetszik? Az-e, hogy ilyen megtörténhet, az-e, hogy a TESCO alkalmaz ilyen eszközöket, vagy az, hogy a dolog nyilvánosságra került, vagy - végül - hogy erről a Magyar Nemzet tudósít???? Gyermekszám helyett talán mégiscsak IQ-teszthez kéne kötni a többletszavazatok számát. :))
nick89
2011. február 15. 14:25
Apropó, tudja valaki hogy a Tesco pénztárgépei a valós forgalom hány százalékát rögzítik az adóhivatal számára (Vajon nyitott/nyitható a rendszere avagy zárt?) Tudja-e valaki hogy az az irdatlan mennyiségű kínai áru legálisan vagy illegálisan érkezik az országba? Nézd meg a http://www.harommajom.hu oldalt!
Honfi-fi
2011. február 15. 12:16
A TESCO, mindíg rendes, midíg jó.
Machiavelli
2011. február 15. 11:51
Addig, amíg nem kerül börtönbe az a hazaáruló alkalmazott, amelyik így kiszolgálja a külföldi tőke érdekeit, addig nem lesz rend! Tessék végre bevezetni a személyi felelősséget, ne csak a bírság lebegjen a politikusi szemek előtt, mint bevételi forrás! Én büntetném a - HR-est, ha cigány/nem szült még/sok gyereke van/egyéb... okokból nem vesz fel valakit, törvénytelenül kirúg valakit, vagy ki akar rúgni... - A cég legfelsőbb vezetőjét, ha környezetszennyez a cég, vagy másokat veszélyeztet a spórolással és esetleg súlyosan egészségkárosít/megöl Lecsuknám őket, teljesen mindegy, hogy megállapítható-e a konkrét felelősség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!