Szegényeknek adná járadékát Derce

2011. február 01. 09:15

A volt újpesti polgármester a TV2 Mokka című műsorában elmondta, alapítványt hoz létre a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Ide utalja majd azt a havi 350 ezer forintot, amit a kerülettől fog kapni.

2011. február 01. 09:15

A volt újpesti polgármester a TV2 reggeli műsorában elmondta: alapítványt hozna létre és a hátrányos helyzetű gyermekeket támogatná az újpesti közgyűlés által megszavazott havi 350 ezer forintos életjáradékából. Derce Tamás arra a kérdésre, hogy Wintermantel Zsolt, az új fideszes polgármester a támogatásáért cserébe, hálából terjesztette elő a juttatást tartalmazó rendeletet, elmondta: húsz éves tapasztatalattal kötelességének érezte megmondania az újpestieknek, kit ajánl utódjának.

Azért állt Wintermantel mögé, mivel Trippon Norbertet nem tartotta alkalmasnak a posztra - fogalmazott. Derce állítólag kapott egy „végtelenül ízléstelen, gusztustalan” dicsérőlevelet MSZP-s alpolgármesterétől, melyet „a Rákosihoz dicsőítő verseket író Zelk Zoltán is megirigyelhetett volna”.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lorpo
2011. február 01. 16:02
Lebuktak, most igyekeznek menteni a károkat. Nem csak baloldalon vannak mutyik. Abban reménykedem hogy itt másként fogják kezelni a dolgokat. Magyarul jól picsán rúgják aki ezt a baromságot kitalálta.
hupikéktörpike
2011. február 01. 12:55
Egy alapítványt volt polgármesterek (akik Újpesten dolgoztak az elmúlt tíz évben és DT a monogramjuk) támogatására. Juhúúú!!!!
Kirke70
2011. február 01. 12:15
Amúgy Te biztos a jó családból származol gondolom:)))) Vagy esetleg haszontalan vagy?????
El Topo
2011. február 01. 10:49
Így persze mindjárt helyes az egész történet, mi? Gondolom eleve így lett kitalálva.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!