Indul a közszolgálati egyetem

2011. február 23. 17:20

A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karának jogutódjaként jön létre 2012. január elsején.

2011. február 23. 17:20

A kormány elfogadta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem létesítéséről szóló törvénytervezetet, amely hamarosan a parlament elé kerül. Az intézmény olyan felsőfokú közszolgálati szakembereket fog képezni, akik az új generációját adhatják annak a jó államnak, amelynek kialakításán a kormány megalakulása óta dolgozik, mondta.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folyó képzés a közigazgatás, a rendvédelem, a honvédelem és a nemzetvédelem területén fog utánpótlást adni. A kormány tárgyalt arról is, hogy a későbbiekben az új egyetem egyik épülete lehet a Józsefvárosban található egykori Ludovika Akadémia, amelyet „az utóbbi évtizedekben méltatlanul elhanyagoltak”.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. február 23. 18:09
Na ez az, ahova sosem engednem hogy a gyerekem jarjon. (Mondjuk azt sem fogom neki engedni, hogy magyar egyetemre jarjon, de ez most mellekes, de ide meg plane nem.)
Senior
2011. február 23. 17:50
Alapvető felvételi követelmény: A hallgató-jelölt nyilatkozik, hogy tudomásul veszi a vele szemben bármikor alkalmazható titkosszolgálati eszközöket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!