Jogerősen pert nyert Dávid Ibolya ellen Almássy

2011. február 15. 13:25

Helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla a Fővárosi Bíróság korábbi döntését, amelyben Almássy Kornél pert nyert az MDF és Dávid Ibolya ellen.

2011. február 15. 13:25

Helybenhagyta kedden a Fővárosi Ítélőtábla a Fővárosi Bíróság múlt szeptemberi döntését, melyben Almássy Kornél volt független országgyűlési képviselő pert nyert az MDF és a párt korábbi elnöke, Dávid Ibolya ellen.

A bíróság megállapította: az MDF a 2008. szeptember 12-én a párt honlapján közzétett és egy nappal később Dávid Ibolyának a Népszabadságban megjelent nyilatkozatával olyan hamis látszatot keltett, hogy Almássy Kornél az MDF elnöki posztjának megszerzése érdekében Dávid Ibolyával kapcsolatban adatgyűjtésre adott volna megbízást, és ezzel méltatlanná vált volna a politikai közéletben való szereplésre. A bíróság felszólította az alpereseket, hogy a párt honlapján fejezzék ki sajnálkozásukat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2011. február 15. 14:44
Ibolya! Hát megérte átállni? Tudom, kellett a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!