Vádat emelne a BRFK Verókék ellen

2011. január 15. 09:55

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt javasol vádemelést a Budapesti Rendőr-főkapitányság a terézvárosi ingatlanpanama ügyében. A Verók István volt polgármestert és tizenkét MSZP-s és SZDSZ-es képviselőt érintő ügyben már továbbították a nyomozati iratokat az ügyészséghez - írja a Magyar Hírlap.

2011. január 15. 09:55

Vádemelési javaslattal élt a Budapesti Rendőrfőkapitányság a terézvárosi ingatlanpanama ügyében. Verók István volt VI. kerületi szocialista polgármester és további 12 MSZP-s és SZDSZ-s képviselő a gyanú szerint különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést követett el - írja a Magyar Hírlap.

Verók és társai ellen az Andrássy út 47. szám alatti palota eladása kapcsán emelhet vádat a Fővárosi Főügyészség. A Magyar Hírlap úgy tudja, a nyomozás iratait már továbbították az ügyészséghez a BRFK-ról. A vádemelési javaslat egy önkormányzati tisztségviselő nevét is tartalmazza. Verókék a nyomozás szerint több mint 120 millió forint vagyoni hátrányt okoztak.

A BRFK gazdaságvédelmi főosztálya további eljárást folytat szintén hűtlen kezelés gyanúja miatt - ismeretlen tettes ellen - több más Andrássy úti ingatlannal összefüggésben is. De tart a nyomozás a 65 tetőtéri ingatlan elidegenítése és a Hunyadi téri beruházások ügyében is.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2011. január 16. 06:58
Ez csak a fideszes rendőrség bosszúja a szabadságharcos baloldal ellen. Mert az nem létezik, hogy egy szabadságharcos lopjon, vagy ha igen, azt csakis a pártért. Sztálin még postát is rabolt, ha az ügy azt kívánta Verók, aki egyébként rendszeres résztvevője a (sajtó)szabdságharcnak egyelőre csak ingatlant. A terézvárosi postafiókok helyében azért én elkezdenék aggódni.
sensei
2011. január 15. 21:59
"Vádat emelne a BRFK Verókék ellen" Ha véletlenül ártatlanok lennének, akkor bebizonyíthatják.
shermes hollock
2011. január 15. 17:07
Mar csak egyetlen apro reszlet erdekelne. Bar kis szelet a tortabol, nem is csak morzsacska lehet az a vacak (tiz)millio, de azert erdekelne, hogy amikor mar nyilvanvalo volt a panama es azt par cikkben azt le is kozoltek, szoval akkor Verok KOZPENZEN indit(tat)ott mindenfele pereket. Na, azok a penzek valaha visszajonnek?* *a kerdes persze (es sajnos) tisztan koltoi volt
lastres
2011. január 15. 14:47
Helyes. Végre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!