Felfüggesztik az Emfesz engedélyét

2011. január 05. 20:55

A Magyar Energia Hivatal 90 napra felfüggesztette az Emfesz gázkereskedelmi engedélyét.

2011. január 05. 20:55

A Magyar Energia Hivatal január 12-től 90 napra felfüggeszti az Emfesz kereskedelmi engedélyét - olvasható a szervezet honlapján. Az engedély felfüggesztését a cég súlyos anyagi problémái miatt rendelték el. Az Emfesz szerint az ügyfelek ellátása a gázkereskedelmi tevékenység korlátozása ellenére is biztosított.

Az engedélyt bevonó Magyar Energia Hivatalnak egy vagy több olyan gázszolgáltatót kell kijelölnie, melyek biztosítják az érintett fogyasztók szünet nélküli ellátását. Az Emfesz az egyetemes ellátásban használatos árnál átlagosan 8 százalékkal olcsóbban kínált gázszolgáltatást, így valószínűleg 300 ezer háztartás, hatezer kis- és közepes vállalat, 300 önkormányzat és 1100 intézmény gázszámlái emelkedhetnek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!