FDP-képviselő: Barroso foglaljon állást!

2011. január 06. 13:48

Alexander Lambsdorff, a német liberálisok (FDP) európai parlamenti képviselője egyértelmű állásfoglalást vár Brüsszeltől a magyar médiatörvény ügyében. Lambsdorff úgy véli, a szankciókkal való fenyegetés „széleskörű egyetértésre” találna az Európai Parlamentben.

2011. január 06. 13:48
Alexander Lambsdorff, a német liberálisok (FDP) európai parlamenti képviselője felszólította az Európai Bizottság elnökét, foglaljon állást a magyar médiatörvény ügyében. Lambsdorff a Frankfurter Rundschaunak nyilatkozva közölte, Brüsszelnek fel kell szólítania magyar kormányt, változtassa meg a törvényt. A lap emlékeztetett, Magyarország csütörtökön veszi át az uniós elnökséget: „Az eseményre azonban árnyékot vet a vitatott magyar médiatörvény; ennek értelmében olyan felügyeleti szervet hoznak létre, amelynek kizárólag Orbán párthívei a tagjai. Az Európai Parlament több képviselője és egyes kormányok tagjai szerint az Európai Bizottság nem elég egyértelműen foglalt állást ez ellen”.
 
Lambsdorff úgy vélte, a szankciókkal való fenyegetés „széleskörű egyetértésre” találna az Európai Parlamentben.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zázrivecz
2011. január 06. 21:00
Jó poén ez az FDP is, a németeknek is a tökük tele van velük. már 5% alatt van jóval a támogatottságuk (na vajon miért?). Legközelebb ezek sem jutnak már be. Még ugatnak párat mint nálunk a Szadsesz tette aztán ezek is mennek a történelem és a politika süllyesztőjébe.
drkovax
2011. január 06. 15:07
"Lambsdorff úgy vélte, a szankciókkal való fenyegetés „széleskörű egyetértésre” találna az Európai Parlamentben." - Legalábbis a szocialista és a liberális padsorokban biztosan ...
sky.net
2011. január 06. 15:03
nagyon meglepő ám a német libsik is ugyanolyan erőszakos csőgörények ... és ugyanolyan érdekek mentén nyomulnak
ulloiut
2011. január 06. 14:51
Ez a Lambsdorff közismerten kommunista, mint az egész családja, nem szabad komolyan venni, amit mond!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!