4-es metró: iratokat foglaltak le

2010. december 24. 09:10

A 4-es metró szerződéseihez kapcsolódó dokumentumokat foglaltak le a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói a DBR Metró Projektigazgatóságán – írja a Népszava.

2010. december 24. 09:10

A Népszava pénteki számában arról ír, hogy a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói a 4-es metró szerződéseihez kapcsolódó dokumentumokat foglaltak le a a DBR Metró Projektigazgatóságán. A lap értesülését a hatóság is megerősítette. Az iratlefoglalás a hűtlen kezelés gyanújával indult, folyamatban lévő nyomozással függ össze.

Az Állami Számvevőszék jogi osztálya még szeptember végén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen az ügyészségen - derül ki az ÁSZ jelentéséből. A Népszava szerint a bűncselekménygyanút az ÁSZ három témával látták igazoltnak: a szabálytalan közbeszerzésekkel, a teljesítéssel arányban nem álló kifizetésekkel és a felelőtlen, előreláthatóan kárt okozó szerződéskötési gyakorlattal.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2010. december 25. 22:38
Ébresztő!Most jöttek rá hogy valami nincs rendben?Ennyi pénzért a Ruszkik már egész Pest-megyét átfúrták volna!!Nem mintha hiányolnám őket,de ez az igazság!
nyugalmazott tanár
2010. december 25. 08:28
Aki tud olyan ügyet, amiben a szcialista vagy szabaddemokrata politikusok benne voltak, és még nem vizsgálódik a rendőrség valamilyen visszaélés vagy éppen bűnügy megalapozott gyanuja miatt, jelentkezzen nálam egy "pofa sörért"!!! A szoclib tisztességesnek nevezett, vagy magukat tisztességesnek vélő szavazói mikor fognak végre elhatárolódni ezektől a bűnügyektől, vagy a lebukott bűnözőktől? Az elhatárolódás követelőzése eddig nagyon fontos volt részükről, most miért nem az? Nem találkoztam még vele sehol. Ugyan tessenek már elkezdeni. Alíg várom!!!! Hogy meg tudjak bocsájtani a bűnözőket hatalomba-emelőknek.
ProfWilliam
2010. december 24. 10:48
Csak nehogy bűnösök az ítélethirdetés után kikérezkedjenek a WC-re és aztán felszívódjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!