Vesztegzár Devecseren és Kolontáron

2010. november 02. 09:52

Devecseren és Kolontáron - nem végleges adatok alapján - 260 ház vár lebontásra. A két településre a helyieken kívül csak a védekezésben részt vevők léphetnek be.

2010. november 02. 09:52

Újra vesztegzár lépett érvénybe Devecseren és Kolontáron. A két településre a helyi lakosokon kívül kizárólag a védekezésben résztvevőket engedik be. A jelenlegi adatok alapján Devecseren 225, míg Kolontáron 35 házat kell lebontani. Ez a sors vár két somlóvásárhelyi ingatlanra is.

A zagytározó falán hétfőn nőtt a rés, mivel a fal befelé mozdult néhány centimétert. A tározót folyamatosan ellenőrzik, a katasztrófavédelem szerint nincs újabb veszélyhelyzetről szó.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. november 02. 12:35
a katasztródavédelem nem is tartotta nyilván a zagytározót veszélyesként majd ha elhajtották azokat a különböző felügyeletekről, akik ártalmatlannak ítélték a tározót, és korrekten feltárták a kockázatokat, akkor majd talán elkezdhetünk hinni a hivataloknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!