Pataky maradt a szakszervezetek vezetője

2010. november 20. 18:00

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének VII. kongresszusa szombaton ismét Pataky Pétert választotta a szervezet elnökévé.

2010. november 20. 18:00

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége pénteken és szombaton tartotta VII. kongresszusát, ahol a küldöttek megválasztották a szövetség új tisztségviselőit. A kongresszusi küldöttek az MSZOSZ elnökének Pataky Pétert, alelnökének Hernádvölgyi Andreát, a gazdasági ellenőrző bizottság elnökének pedig Rajcsányiné Gróf Gabriellát választották meg. A korábbi ciklusban valamennyien ugyanezt a tisztséget töltötték be – tette hozzá.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poverello
2010. november 21. 06:34
Hát igen! Ez szintén egy olyan terület, ahol lépni kéne de gyorsan! Teljességgel abszurditás ami ebben az országban zajlik a szakszervezetek vezetői és azok díjazása esetén. Azonnal és haladéktalanul meg kell szüntetni a szakszervezeti vezetők fizetésének folyósítását az állami pénzekből!!! A szakszervezetek tartsák el saját szervezetüket és saját vezetőiket a saját tagdíj befizetéseikből!!! Egészen egyszerűen nonszensz, hogy a többieké mellett az én adóforintjaimból is szakszervezeti vezérek igen jól élnek, és majd most megint osztják az észt és fenyegetőznek!
doncamillo
2010. november 20. 20:04
A szakszervezeti vezetőknek arany életük van (volt): milliós kocsikon furikáznak, villákban laknak, dúskálnak a javakban...s ha valaki megkérdezi őket, honnan, a válasz az: mindez nem az övék, a szakszervezet nevén van, annak tulajdona...!! Ez a legnagyobb átverés, amúgy komcsi módra!! Tudjuk, hogy a Kádár-korszakban is a rendszer kegyeltjei voltak az ál-szakszervezeti vezetők, mint Gáspár elvtárs... ráadásul kapják a kövér fizetéseket, így nem csoda, ha hallgatnak mint sz... a fűben, a szoclib kormányok pedig azt csináltak, amit akartak!! Például egyetlen szakszervezet sem fordult az alkotmánybírósághoz, mikor 2007-ben VISSZAMENŐLEGESEN módosították a közalkalmazotti törvényt Gyurcsi vezényletével! Érdekes, akkor nem fenyegettek tüntetéssel, sőt a tagságot csitítgatták, hogy hát a szegény kormánynak nincsen pénze...Gyalázat! Kis hazánknak, nekünk magyaroknak csak ilyen rongy szakszervezeti emberekre futotta!!
trendo
2010. november 20. 18:41
Mielőtt pampogsz, kérdezd meg a Gaskót, most miért nem szervez sztrájkot? :))))))))
bmucsai
2010. november 20. 18:17
Én azért megvizsgálnám milyen törvények alapján kapják a fizetésüket, és kitől a szakszervezeti vezetők. Érdekképviseletről alig értesültünk, az elmúlt nyolc évet viszont békésen támogatták! Tiltakoztak a minimálbér emelése ellen, most is a kormány ellen politizálnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!