Ellenállásba ütköznek az orosz cégek

2010. november 26. 16:32

Nem terjeszkedhetnek szabadon az orosz vállalatok Európában, gazdasági és politikai korlátokba ütköznek - mondta Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök egy berlini gazdasági konferencián. Külön kiemelte az Opel eladásának ügyét: az osztrák-kanadai Magnával együttműködve vette volna meg az orosz Szberbank, azonban az üzlet közvetlenül a megvalósítás előtt kútba esett.

2010. november 26. 16:32

Gátakat állítanak az orosz cégek terjeszkedése elé Európában, nem hagyják őket beruházni - hívta fel a figyelmet Vlagyimir Putyin pénteken egy berlini gazdasági konferencián. Az orosz miniszterelnök szerint érthetetlenek az elutasítás okai.

Putyin külön kiemelte az Opel eladásának ügyét: a General Motors leányvállalatát az osztrák-kanadai Magnával együttműködve tervezte tavaly megvenni az orosz Szberbank, azonban az üzlet közvetlenül a megvalósítás előtt kútba esett. „Jobb helyzetbe került ezután az Opel? Semmi sem változott a javulás érdekében!” - mondta a politikus.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. november 27. 15:29
Csodálkozol? Ha ezer évig ingyen adnátok az olajat azzal sem tudnátok rendbe hozni amit műveltetek.
predator
2010. november 26. 21:32
De ez talán még jobb is: http://www.youtube.com/watch?v=hnq_mT1UmKk&feature=related
Peter252
2010. november 26. 21:15
Hát kemény, tekintélytparancsoló arc az biztos és ,..ami kicsit aggasztó, hogy igen jó barátságban van egy bizonyos Gyurcsány Fletoviccsal,..akit Klára asszonnyával a dácsájába is meghívott, barátságos vacsorára,..állítólag nem bárkit hív meg oda,..tehát igen jó viszonyban vannak. Szerintem ez magyarázat arra, hogy Gyurcsánynak miért van olyan nyugodt, önelégült és semmitől sem félő mosolya...:((
predator
2010. november 26. 19:52
Putyin fekete öves dzsúdós.Valamint a szambo nevű orosz harcművészetnek is mestere,ami szintén nem egy gagyi valami. Szóval,lehet,hogy a testmagasságuk meg a súlyuk is talán hasonló,de Putyin kvalitásai csökkentik Orbán esélyeit egy bunyóban,persze Orbán meg valószínűleg jobban focizik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!