Dömsödi: Újraszámlálást!

2010. október 04. 14:36

Hatvan szavazaton múlott, hogy nem Dömsödi Gábor lett Pásztó polgármestere. A jelölt gyanús körülményeket emleget, és az újraszámoltatást fontolgatja.

2010. október 04. 14:36
„Igen kicsi a különbség, az pedig, hogy az egyik szavazókörben csak hajnali négy órára számolták össze a szavazatokat, számomra gyanús körülmény” - fogalmazott Dömsödi Gábor, aki hatvan szavazattal lemaradva második helyen végzett a pásztói polgármester-választáson. Dömsödi kampányfőnöke, Engel Krisztina közölte, végleges döntés nem született arról, hogy tesznek-e hivatalos lépést az ügyben.
 
A Nógrád megyei településen Sisák Imre, a korábbi polgármester a szavazatok 42,13 százalékát szerezte meg, míg Dömsödi 40,94 százalékos eredménnyel zárt. A harmadik helyen a Fidesz-KDNP jelöltje végzett.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalandféreg
2010. október 04. 16:09
Sisák beceneve a pásztói vállalkozók körében Mr. 10% Nem is értem, hogyan választották újra. Utálom az ilyen számoljuk újra műbalhékat, de ennek lehet, h. tényleg érdemes lenne utánanézni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!