Százmilliót szórt el az angyalföldi városvezetés?

2010. szeptember 21. 14:54

Több mint százmillió forint többletet fizetett ki a XIII. kerületi szocialista vezetés az elmúlt időszakban óvoda- és iskolafelújítások kapcsán Simor Miklós fideszes képviselőjelölt szerint. A politikus úgy fogalmazott: a fővárosnál nokiás dobozokban lopták a pénzt, a XIII. kerületben pedig konténerekkel.

2010. szeptember 21. 14:54

Simor Miklós elmondta: a gyanú szerint százmillió forintot fizetett ki felelőtlenül a városvezetés, négy óvoda, két gimnázium és egy sportpálya felújítása kapcsán történtek többletkifizetések. A politikus feljelentést tett, mert szerinte a piaci ár felett fizetett a városvezetés egyes szolgáltatásokért. Példaként említette a Láng Sporttelep konténertelepítését, amelyre a nyilvános adatok szerint 32,6 millió forintot költöttek, holott harmadáron be lehetett volna szerezni ezeket.

A emlékeztetett arra, hogy januárban már öt másik ügyben is feljelentést tett, ezekben tart az eljárás különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt. Hozzátette: a labda most az ügyészségnél és a rendőrségnél pattog, a szocialista párt és a polgármester politikai felelőssége viszont egyértelmű.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
e_r
2010. szeptember 21. 21:29
Nem tudom még...nem is tudom kiknek sikerült összegyűjteni elég kopogtatócédulát,és ki indulhat.De végülis mindegy is,itt úgyis lejátszott a dolog,ez egy elég egyértelmű választókerület,mindegy kire szavazok.
e_r
2010. szeptember 21. 21:20
Ki beszélt az mszp-ről? Én csak tettem egy ténymegállapítást,hogy ilyen ügyekben a fidesz hazudni,csúsztatni szokott.Ez teljesen független más pártoktól,vagy hogy mások is hazudnak.
e_r
2010. szeptember 21. 21:12
Ez szép,csak az ilyen címekben a nagybetűs részben benne lehetne az is,hogy "...A FIDESZES KÉPVISELŐ SZERINT..." És ugye ismerve a fideszes politikusok szavahihetőségi szintjének alacsony voltát,máris más a hír(magyarul valószínűleg nem igaz) :)
gilyanpeter
2010. szeptember 21. 17:32
Beindult a kampány mszp-s módra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!