Nem lesz kaszinóváros Sukorón

2010. szeptember 13. 18:48

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Schiffer András interpellációjára válaszolva közölte: a kormány visszavonja a King's City kiemelt beruházási státuszát. Nem lesz tehát kaszinóváros Sukorón, a Velencei-tóra nyugat-európai minták alapján terveznek fejlesztéseket.

2010. szeptember 13. 18:48

Nem lesz Sukorón kaszinóváros. A kormány visszavonja a King’s City kiemelt beruházási státuszát - jelentette be a parlamentben Matolcsy György. A nemzetgazdasági miniszter Schiffer Andrásnak, az LMP-frakcióvezető interpellációjára válaszolva elmondta: a területre és a Velencei-tóra nyugat-európai minták alapján terveznek fejlesztéseket.

A sukorói tóparti területhez telekcserével jutott hozzá egy amerikai, izraeli és német üzletemberekből álló befektetőcsoport. Az ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoz az ügyészség.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. szeptember 14. 16:57
Nagyon helyes, ebben is az MSZP keze volt benne...
bogyo01
2010. szeptember 14. 16:29
ennek örülök! legyen tájvédelmi körzet! vagy legyen park! de kaszinó ne!
Öreg
2010. szeptember 14. 15:24
Mi a fene van itt? A piroskönyves ügynökö hetente kétszer cserélik a nevüket és öntik a marhaságokat. Ha Angliában- Churchil idejében- lettek volna ilyen hülyék, biztos hpogy a németek nyerik a háborut, mert a légicsata eredményét is forditva látták volna. Bizony a beirók egyrésze lepipálja a hazudozásban a főnöküket:Hazudtunk reggel, este meg éjjel. Ezek midig hazudnak. Már nem is szivesen olvasom el a bejegyzéseket, mert ömlik belőle a baromság. Az ismeretlenséget felhasználva ez könnyü. A nevüket adni nehéz, mert akkor ugy járnak , mint tegnap Mesterházi.
e_r
2010. szeptember 14. 00:55
Így van,valószínűleg magas volt a kenőpénz összeg amit vikiék kértek volna,a befektető nemet mondott,így nem is valósíthatják meg a beruházást.Gondolom viktor azt szerette volna,ha járaiék bankja részt vehet az üzletben,a kaszinó reklámjait rákaifilip cége csinálta volna,az őrzés pintér cégének dolga lett volna....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!