Kutyafitnesz: mi lett a pénzzel?

2010. augusztus 22. 10:47

Mintegy 112 millió forintos uniós támogatást kapott egy cég arra, hogy kutyafitnesz-centrumot építsen Drégelypalánkon. Az ATV riportja szerint a beruházás egy év alatt sem készült el, a helyi lakosok pedig nem is látták még a cég embereit a környéken.

2010. augusztus 22. 10:47

A Gyrotech kft. tavaly év elején kapott mintegy 112 millió forintos uniós támogatást a kutyák életminőségének javítására.A beruházás azóta sem készült el, a nógrádi falu egykori TSZ-telepén csak egy felújított iroda áll, de már azt is benőtte a gaz. A helyik állításuk szerint még nem is látták a környéken a cég embereit.

Balla Mihály, a térség fideszes képviselője szerint furcsa, hogy a cég úgy kapott támogatást a projektre, hogy a profiljában nem is szerepelt ez a fajta tevékenység. Mint a politikus az ATV híradójának elmondta: az emberek igazságérzetét is zavarhatja, hogy jelen helyzetben kutya rehabilitációs központ épül. Hozzátette: nem a kutyákkal van a gond, de nem tartja valószínűnek, hogy itt nagy sorban állás lesz. Az országgyűlési képviselő szerint a kormányzati szerveknek mielőbb ki kell vizsgálniuk, hogyan kaphatott ekkora támogatást a cég.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ousiv
2010. augusztus 23. 18:54
Csak emlékeztetésül a szerkesztőségnek, ehhez kapcsolódóan – másfél évvel ezelőttről: http://www.nol.hu/gazdasag/rendorsegre_vittek_bajnaitol_az_ehsegsztrajkolot Ebben az ügyben lehet, hogy nem kicsit Bajnai a sáros... ill. aki tiltakozott a „kutya wellness” ellen, annak ott van a magánlevele (Póka István, NCT Kft.)
Rothmüller Mortizár
2010. augusztus 23. 10:39
112 millió kutyafitneszre meg a ....t
vizipipa
2010. augusztus 22. 23:03
Nekem mindössze az a bajom, hogy ez nem egy új hír. Volt már róla szó hónapokkal ezelőtt. Ezek szerint ami történt az ügyben az pontosan egyenlő a semmivel. http://www.nport.hu/nograd/kozelet/gurulo-szazmilliok-leallo-vonatok-262164 Volt ezen kívül a Fidesznek valami 13 pontja elszámoltatás ügyileg. Íme: 1. A választási szoftver ügye 2. A Daimler – Volánbusz botrány 3. BKV-botrány 4. Sukorói földügyletek 5. Bábolnai földügyletek 6. Az új MTV székház ügye 7. A Magyar Posta székházának ügye 8. Ferihegyi ügyek (A Budapest Airport eladása, A Malév eladása és visszavétele) 9. Egyes állami vezetők offshore cégei 10. Rendőrségi túlkapások 2006-ban 11. Állami cégek vezetőinek végkielégítései 12. A költségvetés adatainak meghamisítása 13. A kormányzati negyed bukása Bővebben: itt http://index.hu/belfold/2010/valasztas/a_fidesz_szerint_ez_13_a_legmocskosabb_ugy/ Az Index is ajánlott figyelmükbe másik 13 ügyet: 1. Pártfinanszírozás 2. A külügyminisztérium furcsa szerződései 3. Értelmetlen sztrádaelemek 4. Hagyón túli BKV-botrányok 5. Microsoft-szerződések 6. Az Emfesz-ügy 7. Sávolyi motorverseny 8. A Margit híd felújítása 9. Strabag-ügy 10. Kifizetetlen hídépítők 11. A Máv Cargo körüli betéti társaság sikerdíja 12. Az MVM gyanús szerződései 13. Budapesti parkolási cégek Bővebben: itt http://index.hu/belfold/2010/valasztas/meg_13_ugyet_ajanlunk_a_fidesz_figyelmebe/ Biztos bennem a hiba, de nem tudok semmi eredményről.
Ricochet
2010. augusztus 22. 14:51
Hát a 40 centis kilátó 40 milláért? A völgyhíd a dombok felett? A löszbe fúrt alagutak az M-6-oson??? Hová került ezeknek az ára?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!