Gárdabotrány: hazudott a kapitány

2010. augusztus 03. 13:15

A pornózásáról elhíresült gárdista, Müller Nikolett továbbra is feltűnik a Gárda rendezvényein, nemrég megjelent fényképek szerint, azonban a Magyar Gárda kapitánya nemrég még határozottan állította: a gárdistalány kilépett a szervezetből.

2010. augusztus 03. 13:15

Hat nappal ezelőtt közölt interjút a kuruc.info szélsőjobboldali hírportál Kiss Róberttel, a Nemzeti Gárda kapitányával. Ebben Kiss leszögezte: az ellenkező híresztelések mind alaptalanok, a pornós múltjával márciusban botrányt kavaró Müller Nikolett otthagyta a szervezetet. Kiss emellett azt is tagadta, hogy a lány valamelyik Gárda-vezetővel ápolna szorosabb kapcsolatot.

Az interjú megjelenése után azonban egymás után kerültek elő a gárdakapitányt cáfoló sajtófotók: az egyiken Müller ifj. Kapitány Attila gárdataggal látható, akinek feltűnik az apja is - a Gárda egyik magas beosztású parancsnoka. Egy, másfél hetes, a beol.hu-n megjelent fotón pedig gárdistalány több más gárdista körében látható a békéscsabai rendőrség épülete előtt.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. augusztus 03. 20:28
Bár nem szimpatizálok a Gárdával, de nem értem miért olyan nagy szám ez. Meg kell nézni a TV -ből ismert és a TV által sztárrá tett lányokon. Bár nehezen, hosszú gondolkodási idő - ahogyan ők mondják - magazinoknak mutogatják bájaikat , mesélnek néha már-már undorító szerelmi életükről, pénzért kiteregetik magán életüket. Mivel különb ez?
indiehardcore
2010. augusztus 03. 19:28
biztos Robi is kúrogatja Nikit alkalmanként
komka
2010. augusztus 03. 17:11
Az vesse rá az első követ, aki bűntelen.
gentry
2010. augusztus 03. 15:56
Ha vetkőzne és gang-banget vállalna a csajszi, még én is elmennék egy-két gárdarendezvényre. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!