Főmuftival találkozott Semjén Zsolt

2010. augusztus 04. 12:59

Egyiptomba utazott és egyházi vezetőkkel találkozott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, ezúttal magánszemélyként.

2010. augusztus 04. 12:59

Magánlátogatásra Egyiptomba utazott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki útja során szerdán Kairóban találkozott a kopt ortodox egyház vezetőivel.

Semjén Zsolt meghívta Magyarországra III. Senuda kopt ortodox pátriárkát a jövő évi Szent István-napi ünnepségekre. A miniszterelnök-helyettes megbeszéléseket folytatott továbbá Ali Gomaa sejkkel, Egyiptom főmuftijával.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feltuki és Gogylász
2010. augusztus 04. 14:29
Ja de fáj komenistáéknak ,hogy a saját szűk látókörükön kívűl is van élet. Anno középiskolás koromban kirándulni vitt minket az iskola. Egy templom előtt vitt el az utunk és ki volt téve néhány vallásos újság. Az egyik osztálytársam felvett egyet és belenézett .A velünk lévő orosztanár szabályos dührohamot kapott , artikulálatlanul ordítozva tépte ki a gyerek kezéből. és a földhözcsapkodta dühében. Edit néni, Lenin nyugossza, azóta a föld alatt van már.De a harcos szelleme időnként még itt is megszáll néhány olvtársat.....
advocaat
2010. augusztus 04. 13:53
Zsolti betarcsa a szolgálati utat. 1. Főmufti. 2. Főrabbi. 3. Fősámán.
drkovax
2010. augusztus 04. 13:36
Bocsáss meg nekik, Uram, mert nem tudják mit beszélnek !
honphibu
2010. augusztus 04. 13:12
Semjén a kormányváltás óta utazgat, addig sincs itthon. Mennyibe fáj az adófizetőknek, hogy távol tartsák itthonról, mert addig sem hord össze hülyeségeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!