Fodrásznő határolódik el Gyurcsánytól

2010. augusztus 24. 11:09

Kártérítést követel Cs. Szilvia fodrásznő a Magyar Nemzettől egy Gyurcsánnyal közös fotó miatt.

2010. augusztus 24. 11:09

200 ezer forint nem vagyoni kártérítés követel egy fodrász, Cs. Szilvia a Magyar Nemzettől, amiért a lap beleegyezése nélkül közölt le egy olyan fényképet, ahol Gyurcsány Ferenc haját vágja – írja a Magyar Nemzet. A fénykép egy azok közül, amiket augusztus elején az Országház alagsorában.

A fizetési felszólítás szerint a lap komoly kárt okozott a volt miniszterelnök haját vágó hölgynek, akinek saját bőrén kellett tapasztalnia, micsoda negatív következményei lehetnek annak, ha valaki Gyurcsány mellett mutatkozik. „Köztudomású, hogy lapjukban, illetve kiadványuk olvasóközönsége között Gyurcsány Ferenc nem örvend túl nagy népszerűségnek, mi több, túlzás nélkül megállapíthatjuk, hogy a volt miniszterelnöknek gyakran még a neve is szitokszóként funkcionál” - áll a felszólításban. (Magyar Nemzet)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jazmin
2010. augusztus 27. 11:18
Gondolom, azért akadt ki a nő, mert a félresikerült munkájával nincs mit dicsekedni. Ez is frizura?? ha így nézzük jogos attól félni, hogy kuncsaft nélkül marad...
jazmin
2010. augusztus 27. 11:05
Amikor Gyurcsány még miniszterelnök volt, szintnén jelent meg közös fotó a fodrászával, akkor nem érezte szükségesnek kikérni magának a közös pózolást. Gyanítom ez csak reklámfogás. Vagy ha már nincs belőle haszon akkor.....?????!!!! Gyurcsány válogassa meg jobban a környezetét, legyen szempont a lojalitás, legalább a fodrásza, orvosa, vegye emberszámba, a pénzéért..
Pegero
2010. augusztus 24. 22:04
Szerencsés ember vagyok! Húsz éve nincs hajam!
szonja91
2010. augusztus 24. 15:41
Vicc ez az egész, biztos kellett a pénz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!