Budaházy börtönben marad

2010. augusztus 10. 17:49

Két hónappal meghosszabbította a Fővárosi Bíróság Budaházy György előzetes letartóztatását. A Hunnia Mozgalom vezetője már több mint egy éve van rácsok mögött, az ügyészség a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereggel kapcsolatban elkövetett bűncselekményekkel vádolja.

2010. augusztus 10. 17:49

Továbbra is börtönben marad Budaházy György, miután a a Fővárosi Bíróság kedden két hónappal meghosszabbította előzetes letartóztatását. Ezúttal nem kísérték tárgyalására kommandósok a Hunnia Mozgalom vezetőjét, aki több, mint egy éve van előzetes letartóztatásban. Budaházyt az ügyészség a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg által vállalt bűncselekmények felbujtójának tartja. Terrorcselekmények elkövetésével, robbanóanyaggal való visszaéléssel, emberölés előkészületével, valamint aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. augusztus 11. 02:30
Teljesen világos, hogy Budaházi az országgyűlési / önkormányzati választások előtt nem kerülhet ki a börtönből. Ő egy olyan személyiség, akiből 5 perc alatt képviselőt lehet csinálni. Kötődnek, vonzódnak hozzá az emberek akár Orbánhoz, vagy Gyurcsányhoz. Ha 1989-ben letartóztatják Orbán Viktort, a Fideszből nem lesz semmi. Most nem akarnak hibázni! A vádak, amelyeket felépitettek ellene, nagyon koncepciósnak tűnnek.
Öreg
2010. augusztus 10. 22:09
Az egész ügyböl csak Csintalan megverése /vajon kinek állt az érdekében?/ tény, a többi -amit a magyarok nyilai vállalt- a mese kategóriában leledzett, akkor sem volt hihető. /Emlékezni kell a klasszikus időkre, Torgyán és a többi politikai célu robbantás, az durrant is és romok is voltak/ Mint a ki nem biztositott kézigránát, amit nem beavatott talált meg. Budaházy nagyon alkalmasnak látszott, hogy felépithető rá egy terrorszervezet, de több mint egy év alatt sem sikerült semmi! Freechkr! Az általad felsorolt ügyek komoily bünügyek, nem egy kategória ezzel. Ez olyan, mint a kampányban a FIDESZ külföldi terroristái, akik még eddig nem értek ide./ Az volt a lárvaképü legaljasabb dobása, pedig csak ilyen volt neki./
Öreg
2010. augusztus 10. 20:05
Nehéz lesz megindokolni, hogy miért tartják benn! De ne feledjük, ez még ugyanaz a biróság. Eközben a kábitószert Krakkó Ákossék kocsijába becsempésztető-annak indult! - banda, Veressel, Helmeczival és társaikkal szabadon van, pedig ott nem kellett a bizonyitékokat keresni. Kicserélném őket, mert ők velejéig gonosza, mig Budaházy csak DonQihotei hajlamokkal bir!
magnamater
2010. augusztus 10. 18:49
Politikai pörökben a magyar bíróságoknak, ügyészségeknek , ügyvédeknek óriási gyakorlatuk vanA néppel pedig újra békát nyeletnek:a gyilkos Biszku szabadon van, Budaházy börtönben,pedig ő nem bántott senkit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!