22 millió egy DVSC-meccsért

2010. augusztus 18. 15:03

A DVSC montenegrói kapusa, Vukasin Polekszics elismerte: a Liverpool elleni BL-meccs előtt találkozott a Berlinből irányított délszláv fogadási maffia egyik gyanúsítottjával. A kapus tagadta, hogy elfogadta volna a felkínált nyolcvanezer eurót - írja az Index.

2010. augusztus 18. 15:03

Sajtóhírek szerint a tavalyi BL-szezonból az UEFA a Liverpool elleni idegenbeli mérkőzést (0-1), a Fiorentina elleni hazai összecsapást (3-4) vizsgálta, illetve a két évvel ezelőtti, Young Boys elleni UEFA-kupa-meccs (1-4) is gyanús lett. A csalássorozat fő gyanúsítottja, a Berlinben élő horvát Ante Sapina bevallotta, hogy fogadott a debrecenieknek a Liverpool és a Fiorentina elleni meccsére is. Egy informátor szerint Sapina a DVSC valamennyi csoportkörös meccsére fogadott.

Az Index beszámol egy hangfelvételről, melyen a bűnözőcsoport egyik tagja, Dragan Mihelic arról beszél: meglátogatja a Liverpool elleni mérkőzés előtt a DVSC montenegrói kapusát. Polekszics elismerte a találkozás tényét, de tagadta, hogy elfogadta volna a 80 ezer eurós bundapénzt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. augusztus 18. 17:38
Ezt a találkát is a Martonyi (alias marosvásárhelyi) szervezte?
sky.net
2010. augusztus 18. 16:17
sária kéne ebbe a piaci kurválkodásba amivé e nemes játék lett ...aztán szaladozhatna a sok féllábú mankós focista , az legalább érdekes lenne
drienovác
2010. augusztus 18. 15:29
80 euró? egy fogadási buliból? azér ez nem egy ellenállhatatlan ajánlat nem fizették volna túl a kulcsjátékosokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!