Ügyészségi nem Orbánnak

2010. július 07. 18:16

A Legfőbb Ügyészség sem függeszti ki a nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot. Az intézmény döntését azzal indokolta, hogy nem folytathat politikai tevékenységet.

2010. július 07. 18:16

Mint közleményében írja, az ügyészség nem lát lehetőséget arra, hogy épületeiben kihelyezze a politikai nyilatkozatot. Az Alkotmány szerint ugyanis az ügyészek nem folytathatnak politikai tevékenységet.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. július 08. 10:50
2006 októbere után, egy jól meghatározható bírói kör szoci megrendelésre( akiknek a nevét , címét és telefonszámát akkoriban a kurucinfó mint vérbírókét közzé tette.) jogilag teljesen megalapozatlan itéleteket hozott ártatlan tüntetők ellen. Ezeket az itéleteket a másodfokú bíróság kivétel nélkül hatályon kívül helyezte. Nagytakaritásra van szükség a magyar bíróságokon, amelyet csak maga a bírói kar tehet meg. Ami az utóbbi években megy a büntető ügyekben, jónéhány bíró esetében az megalapozza a büntető birói karban a tisztogatás szükségességét. Aki még mindig , Marx és Engels alapján áll , annak nincs helye az EU tag -magyarország, birói között!
hori77
2010. július 08. 10:32
Nem értem miért ne lehetne kifüggeszteni ezt a nyilatkozatot!
PalócGrandkanyon
2010. július 07. 21:18
Még jó hogy nem függesztik ki...
Deunan
2010. július 07. 20:41
Aranyember! Ne maradjanak ott. Hanem ha kellően megszopták magukat, mehetnek a nihilbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!