Távozik a Duna TV elnöke

2010. július 15. 20:30

Közös megegyezéssel távozik posztjáról Cselényi László. Az elnök távozását követően a Duna Televízió Zrt. irányítását A. Szabó Magda ügyvezető alelnökként látja el.

2010. július 15. 20:30

Az elnök és a Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriuma elnökségének döntése értelmében Cselényi László mandátuma elnökségének hatodik évében, július 22-ével, a médiatörvény parlamenti megszavazásának tervezett napján szűnik meg - olvasható a Duna Televízió Zrt. és a Hungária Televízió Közalapítvány elnökségének közleményében.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli 29
2010. július 16. 10:03
Valaki meg tudná magyarázni, miért is nem vonatkozik a két hónapos végkielégítési plafon Cselényire?
tevevanegypupu
2010. július 16. 09:27
Nem tudom Sara Sandor mennyit kapott miutan lejart a szerzodese, de az biztos, hogy az o idejeben nem kozvetitettek volna minden aldott reggel ket ora hosszat szivkuldi szivnek musort a hatarotuli magyarsagnak..De ettol fuggetlenul Cselenyinek voltak nagyon jo musorai es a Duna tv szinvonala klasszisokkal jobb mint mondjuk az mtv.
*ufó*
2010. július 16. 09:13
Szabó László, a közalapítvány kuratóriumi elnökségének Fidesz által delegált tagja az MTI-nek elmondta, az elnöknek 42 havi végkielégítés járt volna, ám ezt a kuratórium hosszas vita után a felére csökkentette, így Cselényi László 21 havi végkielégítéssel távozhat az intézmény éléről. wtf ??? _csak_ 21 havi ??? remek, ez aztán növeli az adózási morált, megszűnik a fekete munka, ez teljesen biztos most már! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!