Rendőrök vitték el a Főtáv vezérigazgatóját?

2010. július 21. 12:54

A BRFK nyomozói vitték el a Főtáv irodáiból a cég vezérigazgatóját, Kovács Lajost. A Hír TV információi szerint az üzletembert egy májusi feljelentés alapján hallgathatják ki egy MSZP-közeli csepeli beruházással kapcsolatos ügyben.

2010. július 21. 12:54

A Hír TV eddig hivatalosan meg nem erősített értesülései szerint a BRFK gazdaságvédelmi osztályának nyomozói kíséretében távozott a Főtáv székházából Kovács Lajos vezérigazgató. Egyelőre nem tudni, hogy az üzletembert milyen minőségben, gyanúsítottként vagy tanúként hallgatja ki a rendőrség.

A BRFK május végén rendelt el nyomozást hűtlen kezelés gyanújával a fővárosi önkormányzati tulajdonú Főtáv egyik ügyfelével kapcsolatban, ismeretlen tettes ellen. A feljelentés egy magánszemélytől származott, aki szerint a vállalat törvényellenesen vesz részt egy csepeli lakópark hűtő-fűtő rendszerének kiépítésében. Az építkezési projektet kivitelező cég igazgatóságának és felügyelőbizottságának több, a fővárosi MSZP-hez köthető személy is tagja. A Főtáv akkor sietett a beruházók segítségére, amikor azok csúszásba kerültek a fűtési rendszer kiépítésével korábban megbízott cég késlekedése miatt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!