Mesterházy: Orbán posztkommunista

2010. július 29. 16:51

A Fidesz működési mechanizmusa vegytiszta bolsevizmus, az LMP udvariatlan díszpinty és a Jobbik neonáci - többek között a parlamenti pártokat jellemezte Mesterházy Attila a Heteknek adott interjújában, aki szerint egyszer a Fidesz mézesheteinek is vége lesz, és az MSZP is magához fog térni.

2010. július 29. 16:51

Átmenetileg magas a Fidesz népszerűsége, hamar jöhet a széleskörű kiábrándulás a kormány politikájából - mondta el a Heteknek adott interjújában Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A szocialista politikus elismerte, hogy az elmúlt nyolc évben számos hibát követtek el, majd az MSZP hitelességi válságát firtató kérdésre válaszolva elmondta: elmúlnak még a Fidesz mézeshetei.

Mesterházy szerint a kormány valódi ellenzéke csak a szocialista párt lehet, „hisz láthatóan az LMP-t és a Jobbikot a Fidesz valamiféle szatellitpártoknak szánja”. A politikus úgy véli: a Jobbik azért kell Orbánéknak, hogy a neonácikhoz képest mérsékelt jobb­oldalinak tűnjenek, az LMP pedig valamiféle őfelsége ellenzéke szerepre számíthat, «díszpintyeknek» a nemzeti együttműködés amúgy kirekesztő jellegű rendszerében” - tette hozzá, majd kiemelte: a Fidesz az MSZP váltópárti szerepétől tart, ezért nézik őket levegőnek. A Lehet Más a Politika szemére vetette, hogy a tömörülés a fővárosi önkormányzati választásokkal kapcsolatos szocialista közeledést „udvariatlan és durva stílusban” utasította el.

„Orbánra a napi politizálási gyakorlata alapján (...) jellemzőbb a posztkommunista jelző. A Fidesz működési mechanizmusa pedig vegytiszta bolsevizmus” - mondta el a végül Mesterházy Attila, áthárítva a miniszterelnök korábban tett kijelentését, aki szerint a szocialista párt a posztkommunista-szocialista múlt társasága.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Róbert__
2010. július 30. 19:08
"majd az MSZP hitelességi válságát firtató kérdésre válaszolva elmondta: elmúlnak még a Fidesz mézeshetei." Maradj is ilyen, Attis! Halál pontosan ez a hozzáállás az, ami miatt ott maradtok, ahol vagytok :)
kispufi
2010. július 30. 10:36
ehhehehhe! csak rázza a pofonfát! tényleg nem is tudom, direkt akar szórakoztatni, mert azt hiszi, provokál, vagy tényleg egy ekkora orbitális balfasz?!
fiandre
2010. július 30. 09:02
Azt hittem, a Böszménél nincs hülyébb. Tévedtem!
Aladár07
2010. július 30. 08:01
ZOKNI!!! Húzódj picit szélre mert elsodor az ár! Szerintem Magadtól nam lehetsz napról napra ostobább! Nézz körül Ki súgja Neked naponta a médiában megjelenő hülyeségeidet!! SZIVATNAK- nem látod??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!