Gárda vs rendőrség Békéscsabán

2010. július 24. 17:02

Állampolgári bejelentés alapján robbanószerkezetet találtak annak a tanyának a közelében, ahol a Magyar Nemzeti Gárda sportnapot akart tartani.

2010. július 24. 17:02

Első ránézésre aknagránátnak tűntek azok a szerkezetek, amelyeket egy Békéscsaba külterületén lévő tanya közelében találtak a rendőrök szombaton reggel. A helyszínen sportnapot akart tartani a Magyar Nemzeti Gárda Békés megyei szervezete - írja a Népszabadság.

A sportnap szervezője együttműködött a rendőrökkel, egy erősen ittas gárdista azonban nem akart kimenni a tanyából. Mintegy száz gárdista ezt követően a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épülete elé vonult. A demonstráció békés volt. A tüntetést bejelentették, azt a rendőrség tudomásul vette.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2010. július 26. 09:18
Németországban pár éve ebből elég komoly baj támadt, mert - ha jól emlékszem - a neonácikat próbálták talán betiltani, mindenesetre valami pert akasztottak a nyakukba a rongálások, randalírozások miatt. És az eredménye az lett, hogy mivel bebizonyosodott, hogy a sok beépített ügynök inspirálta ezeket, ezért a bíróság úgy döntött, hogy nem ítélhetőek el, mert ugye, nem ők csinálták. Hasonló eset volt már az előző Orbán kormány idején: a megemlékezni idegyűlö "neonácikat" (akik a Várból való kitörésre emlékeztek volna) egy ügyes (?) provokációval lehetetleníteték el. Aki még emlékszik a Vikingben verekedést provokáltak, persze kihívták a rendőröket, a "neonácik" (akik egy része amúgy a Páva utcában teljesített akkoriban szolgálatot) még a kiérkező rendőröket megdobálták söröskorsókkal. Erre hivatkozva megtiltottak mindent. (Ami elég árulkodó, hogy a rendőrökre támadók megúszták.) Most ugyanezt próbálják csinálni a gárdával, az új és legújabb gárdával. MA
advocaat
2010. július 25. 21:12
Viktor, bazmeg, MEGÍRTAM, hogy az a szar, koncepciós, többszörösen törvénysértő ítélet NEM TERJESZTHETŐ KI PARTTALANUL!! Ezek a Drazsé-féle módszerek csak az ALKOTMÁNYSÉRTÉSEKET és a büdösbugris rendőrség túlkapásait erősítik! SZÍVESKEDJ JOGÁLLAMI ESZKÖZÖKET HASZNÁLNI: s a Magyar Nemzeti Gárda SEM NEVÉBEN, sem a tilalmazott MEGJELENÉSBEN NEM AZONOS A FELOSZLATOTT "MAGYAR GÁRDÁVAL"! Tessék új keresetet benyújtani - s ha az Ítélet megfelelő és jogerős, UTÁNA intézkedni a szarfaszú fakabátok által !!! :-: 'advocaat', büntető- és gazdasági ügyvéd. P.S.: A kutya teremtésit már ennek a törvénytelen kuplerájnak- NAVRACSICS tagtársnak IS!!!
Öreg
2010. július 25. 20:56
Ez bizony ÁVH-s módszer. Egy éjszaka két házkutatás volt és amit az első elrejtett, azt megtalálta a második. Könnyen! Annál is inkább, mert aki elrejtette, az tudta, hol lesz a rendezvény, mikor lesz a rendezvény és igy könnyen telefonálhatott, hogy legyen tettenérés. Véletlenül nem kapott egy nap kimenőt Budaházy? /Lenne bizonyiték ellene/
nyelveszlaszlo
2010. július 25. 12:02
Szabad országban szabad bármit csinálni (majd én eldöntöm nekem tetszik-e vagy sem) ami nincs más kárára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!