Leválthatják a főrendőröket

2010. június 04. 10:32

Leválthatja a rendőrség vezetőit Pintér Sándor, a Népszava pénteki számában megjelent írás szerint. A döntést várhatóan a mai állományülésen jelenti be az új belügyminiszter.

2010. június 04. 10:32

Bencze József országos és Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány is elveszítheti állását a Belügyminisztérium mai állományülésén a Népszava értesülései szerint. Pintér Sándor belügyminiszter kinevezésekor ugyan közvetlenül nem utalt személycserékre, azonban megjegyezte: alaposan megvizsgálja a vezetők alkalmasságát és eddigi tevékenységét. Az új országos főkapitány Hatala József, nyugdíjas tábornok lehet, őt nemrég tanúként hallgatták ki az Eclipse-ügyben.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2010. június 04. 11:42
ezzel az a baj, mint amit a honvédségnél csinált hende - egyáltalán nem biztos, hogy az egy-két éve kinevezett parancsnokok a felelősek azért a szarkupacért, ami már jóval a kinevezésük előtt felhalmozódott, erre kapásból kihajítják őket, miközben nem tudni, hogy a pénzlenyelő háttérintézményekkel meg cégekkel például mi lesz.
miloka
2010. június 04. 11:35
Na azért Bencze is benne volt a dolgokban, de nyakig. Tóth G. én egy fiatal és elég jó szakembernek ismertem meg. Azonban vannak zűrös anyaggi dolgok most a BRFK-nál és az ORFK-nál egyaránt.
balbako_
2010. június 04. 11:12
Naná! Az októberi vérengzést ki söpörte szőnyeg alá a Mari néni?
Senior
2010. június 04. 11:08
Ha Bencét megkínálja az új adórendőrség vezetésével értem. Tóth Gábort nem, ő egy fiatal, értelmes, tökös csávó, nem talál a BRFK élére jobbat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!