Több milliót követel Szögi Lajos családja

2010. május 05. 10:50

Felesége, gyermekei és szülei is keresetet nyújtottak be az Olaszliszkán meglincselt tanár gyilkosai ellen. A család több millió forintot követel tőlük.

2010. május 05. 10:50

Az Olaszliszkán meggyilkolt tanár felesége, nagyanyja és három gyermeke március 1-én nyújtották be keresetüket, amelyben kártérítést igényelnek a nyolc elkövetővel szemben. A feleség 12 milliót, a szülők fejenként 5-5 milliót, az egyik gyermek 12 milliót, a másik kettő 10-10 milliót kérnek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság szóvivője, hozzátéve, a család 388 850 ezer forintot igényel az elsőrendű vádlott által összetört autójukért.

 
Szögi Lajos 2006. október 15-én, a Borsod megyei Olaszliszkán lett lincselés áldozata. Szögi autója előtt átszaladt egy kislány, a férfi azonnal megállt, hogy meggyőződjön nem történt-e baja, azonban a gyermek rokonai kirángatták az autójából és súlyosan bántalmazták. Szögi Lajos a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A bíróság a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében találta bűnösnek a nyolc vádlottat.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. május 05. 10:56
nagyon helyes, kérjenek és kapjanak is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!