Készül a Fidesz az első törvényekre

2010. május 04. 20:01

Oktatási kérdések, a három csapás törvénye és a kisebb parlament van a napirenden - mondta Szijjártó Péter a Népszabadságnak.

2010. május 04. 20:01

A Fidesz elnöksége keddi ülésén arról tárgyalt, hogy mely törvényjavaslatokat tudják a lehető leghamarabb benyújtani az Országgyűlésnek - közölte Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője.

A családi pótlék kifizetésének iskoláztatáshoz való kötése, a három csapás törvénye, a közfeladatot ellátó személyekkel - például tanárokkal - szemben elkövetett erőszakos bűncselekmények jelenleginél szigorúbb szankcionálása, a kisebb parlamentre vonatkozó javaslatok, az alkalmi munkavállalást ellehetetlenítő jogszabályok eltörlése, valamint az egyházi iskolák hátrányos megkülönböztetésének megszüntetése szerepel a tervek között.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. május 04. 20:08
gáz lenne, ha a tizedikkel kezdenének szar lehet napilapnak lenni, mindig kell írni valamit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!