Elkelt a Hírszerző

2010. május 19. 13:49

A HVG Online Zrt. veszi át a Hírszerzőt, melynek profilja alapvetően nem fog ettől változni, és megfelelő előkészítés után beilleszkedik majd a HVG Online tartalomfejlesztési stratégiájába és értékesítési portfóliójába.

2010. május 19. 13:49

Szabados Krisztián, a Capital Group Zrt. vezetője elmondása szerimt a számos pályázó közül azért választotta a HVG-t, mert „a HVG neve egyet jelent a független, minőségi újságírással, így a Hírszerző tovább viheti azt a szellemiséget, amelyet az elmúlt években következetesen képviselt”. A megállapodás értelmében június 1-től Gavra Gábor eddigi főszerkesztő irányításával, változatlan profillal folyik tovább a szerkesztőségi munka, ugyanakkor a szájt menedzselési, marketing- és hirdetésszervezési tevékenységét a HVG cégcsoport végzi majd. Az üzlet a domainnév, az eszközök és a szerkesztők átvételére vonatkozik. A Hírszerző profilja alapvetően nem változik, megfelelő előkészítés után beilleszkedik majd a HVG Online tartalomfejlesztési stratégiájába és értékesítési portfóliójába.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrwolf
2010. május 20. 01:12
Aha. Tehát a töméntelen jelentkező közül nem annak adta a neves liberális tanácsadó-elemző üzletember a céget aki a legtöbbet fizette/legjobb legkorrektebb ajánlatot tette, hanem amelyiknek a "szellemisége" a legelfogadhatóbb volt. Értem. Csak még magyarázza el valaki hogy miben különbözik ez a üzleti mentalitás valójában mondjuk a Magor üzletláncétól?
Öreg
2010. május 19. 22:25
Remélem, az állami megbizások kora lejárt, egyébként is egyre romló a HVG.
balbako_
2010. május 19. 15:26
„a HVG neve egyet jelent a független, minőségi újságírással, így a Hírszerző tovább viheti azt a szellemiséget, amelyet az elmúlt években következetesen képviselt”. Innentől fogva már nem érdekes a dolog, mert mocskos bolsi bagázs volt, van és lesz a tulaj.
Kündü
2010. május 19. 15:19
Szóval marad a zsidó magyarellenesség és a nyomorék belföldi, destruktív "liberalizmus.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!