Műholdról sugározzák majd a Katolikus Rádiót

2010. április 27. 07:54

Saját műholdas kapacitásán továbbítja majd a Katolikus Rádió adását a Duna Televízió, jelentette be Cselényi László, a televízió elnöke.

2010. április 27. 07:54
A múlt héten az ORTT a 92,9-es budapesti frekvenciát a Klubrádiónak ítélte, így a középhullámon saját frekvenciával rendelkező Magyar Katolikus Rádió elesett az URH-s sugárzás lehetőségétől. Az ügyben tiltakozott a Fidesz és a KDNP is, a Duna Televízió szerint az ORTT „megfosztotta a katolikus rádió budapesti hallgatóit a jó minőségű URH-vétel lehetőségétől”. Cselényi László a Duna TV elnöke bejelentette, hogy a rádió régi partnerük, ezért annak adását saját műholdas kapacitásukon továbbítják majd. Ennek költségei átcsoportosításokkal megoldhatók, nem terhelik majd az állami költségvetést - hangsúlyozta Cselény

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!