Lázadnak az edelényi jobbikosok

2010. április 21. 11:14

Nem tetszik a Jobbik edelényi szervezetének, hogy a pártvezetés visszaléptetné jelöltjüket, Miklós Árpádot Molnár Oszkár javára. Szerintük a döntés ellentétes a Jobbik szellemiségével.

2010. április 21. 11:14

A HVG információi szerint kisebb lázadás tört ki a Jobbik edelényi szervezetében azután, hogy a párt megyei elnöke bejelentette, a Jobbik visszalépteti jelöltjét a Fideszből kizárt Molnár Oszkár javára.

Miklós Árpád, a párt edelényi jelöltje szerint ez a lépés ellentétes a helyi tagság akaratával, egyben a Jobbik szellemiségével. A jelölt úgy tudja, a végső szót a csütörtökön Edelénybe látogató Vona Gábor mondja ki az ügyben.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teknős
2010. április 21. 14:40
Az egész visszaléptetésnek semmi értelme, a szavazók úgy is oda fognak szavazni ahová akarnak. Az eddigi tapasztalatok szerint a győztesre. Orbán elmegy csütörtökön Edelénybe és bejelenti, hogy két hét alatt rendet csinál a vidéken. Ezek után lesz még pár elvakult rajongó, aki a Jobbikra vagy az Oszira szavaz, de a többség a Fidesznél lesz.
Nhalasz9
2010. április 21. 13:59
Ez az! Szakadjon csak a Jobbik, legalább kiderül, hogy milyen párt! Bár ezt már most is tudjuk...
Google
2010. április 21. 12:40
Függetlenek márpedig nincsenek. Sem az elemzők, sem a politikusok között. Hosszú volt az út, de ezt legalább megtanultuk. De ha már Oszi ezekután is játsza itt a függetlent, inkább a Fidesz javára kellene neki visszalépnie. Ha nem, egész eddigi pályafutását nullázza le, és miért?
freehckr
2010. április 21. 12:02
Na akkor behoznék egy új elemet: lépjen vissza Oszi a jobbikos jelölt javára. Nah? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!