Mesterházy: Kiirtjuk a korrupciót!

2010. március 25. 07:37

Mesterházy Attila Lamperth Mónika meghívására érkezett Kaposvárra, ahol elmondta, az MSZP tanult a hibáiból, és készen áll változtatni. A Fidesz programja szerinte ugyanakkor szlogengyűjtemény.

2010. március 25. 07:37
„Arról döntünk, hogy milyen Magyarországon fogjuk felnevelni a gyermekeinket, unokáinkat” - fogalmazott Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerda este egy kaposvári fórumon. Mesterházy elmondta, a szocialisták programja három pillérre épül: a nemzeti modernizációra, a egy új politikai kultúra kialakítására és a demokratikus értékek megvédésére, így kívánják orvosolni az életminőséget, helyreállítani a közbizalmat és fellépni a szélsőséges nézetek ellenében. Hozzátette, most, stabil költségvetéssel lenne mód azoknak a reformoknak a keresztülvitelére, amelyeket az elmúlt húsz évben meg kellett volna lépni.

Mesterházy szerint az MSZP-nek van válaszai, amelyek egyaránt vonatkoznak a mibőlre és a hogyanra is, szemben a Fidesszel, amelynek a programja „politikai szlogengyűjtemény”. Készen áll arra is, hogy leszámoljon a korrupcióval, mint mondta, „a korrupciónak az írmagját is kiírtjuk a magyar politikából”. Állítása szerint az MSZP tanult a hibáiból, és elszánt a változtatásra. Mesterházy Lamperth Mónika és Kolber István képviselő-jelöltek meghívására érkezett Kaposvárra.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atomqk@c
2010. március 25. 12:19
De jót röhögtem. Áttila vajon elhiszi azokat a baromságokat, amit összehord? Mert akkor elmekórtani eset, akárcsak Kúrcsány. Méltó a "nagy" elődhöz XD
vizipipa
2010. március 25. 12:08
Az MSZP ugye egy picit hiteltelen. Persze lehetne ezen javítani. Mondjuk már most kizárnák Hagyót, Hunvaldot, Hatvanit. Meg felfüggesztenék előbbi és utóbbi mentelmi jogát. Nyakó is kifizetheti az "ingyen" (neki az volt) buszokat. Stb.
narancs
2010. március 25. 12:04
Eddig miért nem tudták kiirtani? Jah persze, nem is akarták...
balbako_
2010. március 25. 10:59
Nocsak! Kollektív harakiri készül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!