MDF: lesz fővárosi lista!

2010. március 26. 18:42

Az Országos Választási Bizottság megváltoztatta a Fővárosi Választási Bizottság határozatát, így mégis van budapesti területi listája a Magyar Demokrata Fórumnak. Az FVB MDF-listát elutasító döntése ellen Dávid Ibolya nyújtott be fellebbezést.

2010. március 26. 18:42
Van budapesti területi listája az MDF-nek, miután az OVB pénteki ülésén megváltoztatta a Fővárosi Választási Bizottság azon határozatát, amelyben az FVB szerdai ülésén megtagadta az MDF fővárosi listájának nyilvántartásba vételét.

A testület hosszas vita után, 4:2 arányban döntött arról, hogy helyt ad Dávid Ibolya, az MDF elnöke által benyújtott fellebbezésnek és nyilvántartásba veszi a párt budapesti területi listáját. A javaslatot az MSZP és a Fidesz-KDNP delegáltja nem szavazta meg.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nhalasz9
2010. március 27. 11:48
Addig ünnepeljetek, amíg lehet! Április 11-én este úgyis sírni fogtok!:D
states
2010. március 27. 11:46
Az MDF sorsát az dönti el, hogy az elmúlt hetek (hónapok, évek) botrányai vittek-e el több szavazatot, vagy a felvett mártír, azaz az MSZP-Fidesz-Jobbik-tengely áldozati báránya póz hoz többet a konyhára...
Nemhivo
2010. március 27. 09:47
...azé' az se "gyenge", hogy megy a nyálverés a madöfről, hogy a "komonisták segédcsapata"...meghogy -"kell a maszopnak az Ibi mer' együtt szívatják a fideszt"... Erre meg maszop-fidesz kólában akarták kicsinálni a "pestilistát"... Akkor most ez hogy van? Amúgy meg a somogyiban egy kicsit csalódtam,.. mert nem gondoltam róla, hogy kampányfőnöknek ilyen gyenge..
cutcopy
2010. március 27. 09:23
Ezeket a plakátokat valami húsz éves Burdából ollózták össze Ibolyka mögé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!