Lendvai perelni fog, mint a huzat

2010. március 25. 13:39

Az MSZP elnöke hazugságnak tart minden vele kapcsolatos állítást a BKV-botrányban és kész jogi útra vinni az ügyet.

2010. március 25. 13:39
„Nem ismerek F. betűvel kezdődő vezetéknevű embert, akit a BKV fizetett a GPS Capital-en keresztül és nincs szennyesem a BKV-botrányban” - jelentette ki Lendvai Ildikó a TV2-nek. A pártelnök szemenszedett hazugságnak nevezte a Magyar Nemzet írását, mely szerint a Regőczi Miklós által említett állítólagos ismerősét Antal Attila, a közlekedési vállalat egykori vezetőjének kérésére kellett elhelyeznie a cégnél. Közölte: perelni fog az ügyben, „mint a huzat”.

Lendvai elmondta azt is: jelen pillanatban jogászok vizsgálják a per lehetőségét. „Tudomásom szerint semmilyen ismerősöm nem dolgozott vagy dolgozik a BKV-nál” - tette hozzá az MSZP elnöke. A politikus biztosan beperli Répássy Róbertet, a Fidesz frakcióvezető-helyettesét is, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: bebizonyosodott, hogy „az MSZP és az SZDSZ iparszerűen lopta ki a pénzt a BKV-ből”.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. március 25. 17:45
„Tudomásom szerint semmilyen ismerősöm nem dolgozott vagy dolgozik a BKV-nál” Ez jó duma mert ha kiderül, hogy bizony még is ott volt az a bizonyos ismerős, akkor mindig mondhatja hogy eddig nem tudta és nem ő tetette oda.. Amúgy meg persze hogy fel van háborodva mert Kádár idelyében ilyen nyilvános bukás nem történhetett meg és ő ugyebár ahhoz szokott..
sunázó
2010. március 25. 17:10
Lendvai /múmia/ anyónak csak ez a lehetősége maradt. Ápr.11-e már ott toporog szemránckréme dobozában. Ha feljelentést is tesz, nem érdekli az eredménye. Maga részéről ezzel mindent megtett ártatlansága bizonyítására. Demszky, stb. recept alapján. Emlékezzünk Tóbiás nagymester ominózus választás előtti kinyilatkozására.
pszichoizé
2010. március 25. 15:50
Egészséges léleknek a bántás és dicséret ugyanaz. Ildikó, ön nem egészséges.
Arivistus
2010. március 25. 14:26
Azért az fejlődés, hogy most már első vonalbeli MSZP-sek vannak terítéken. Lásd: Lendvai, meg a Párt-keltés szuszogó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!