Újabb BKV-s előzetesben

2010. február 16. 18:09

A Fővárosi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte Regőczi Miklóst, a BKV volt kommunikációs vezérigazgató-helyettesét - közölte Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Francsics Imre, Regőczi Miklós ügyvédje megerősítette az információt.

2010. február 16. 18:09
Regőczit eredetileg Horváth Éva foglalkoztatása miatt gyanúsították meg. A rendőrség szerint a társaság veszteséges működése ellenére Regőczi a BKV nevében szükségtelen és indokolatlan kommunikációs szolgáltatásokra vonatkozó vállalkozói és megbízási szerződéseket kötött, illetve igazolt különböző teljesítéseket. Ezzel mintegy 81 millió forint vagyoni hátrányt okozott a társaságnak.

Regőczit február harmadikán vették őrizetbe. Az ügyészség kezdeményezte az előzetes latartóztatását, de 5-én a bíróság csak házi őrizetbe helyezte, ami ellen az ügyészség fellebbezett.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StavrosMenace
2010. február 16. 19:24
Mindenki hozzon magával még egy embert!
br
2010. február 16. 18:36
Amikor ezeket a híreket olvasom, mindig az alábbi villáminterjú jut eszembe: Bede Márton: Budaházy úr, ugye hazafiasabb cselekedet lenne a választási kampány alatt is rács mögött maradni, és ott csicskáztatni a folyamatosan beérkező fővárosi szocialista és liberális politikusokat, valamint holdudvarukat? Budaházy György: Igen. Bede Márton: Köszönöm az interjút!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!