UD-ügy: elutasították a legfőbb ügyész válaszát

2010. február 18. 11:56

Az Országgyűlés és az alkotmányügyi bizottság sem fogadta el Kovács Tamás legfőbb ügyész válaszát Nyakó István kérdésére a nyomozás felügyeletével kapcsolatban.

2010. február 18. 11:56
A parlament plenáris ülése decemberben nem fogadta el Kovács Tamás legfőbb ügyész Nyakó István parlamenti interpellációjára adott válaszát. A legfőbb ügyész azt mondta, hogy az UD Zrt. ügyével kapcsolatban „nem voltak a nyomozás körül furcsaságok és mulasztások”.

A parlament után szerdán Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága is elutasította a választ, és intézkedési javaslat kidolgozásáról hozott döntést. „Azt nem lehet elfogadni, hogy sok kérdésre még mindig nincs válasz UD Zrt. ügyben” - mondta Csiha Judit, a bizottság elnöke. Elmondása szerint Nyakó István és Kovács Tamás csak elbeszélnek egymás mellett.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. február 18. 13:30
Sok kérdésre még nincs válasz! Pl. azért, mert véd a mentelmi jog-az MSZP segitségével. Az ügyészség egyébként is vörös posztó az MSZP szemében, amióta - a látszat szerint- teszik a dolgukat!
vizipipa
2010. február 18. 12:56
...Nyakó István és Kovács Tamás csak elbeszélnek egymás mellett... Nyakóval nehéz mást elképzelni érdemi ügyben. Csihának persze nem ez a baja, hanem az hogy fogy az idő...
freehckr
2010. február 18. 12:14
"Azt nem lehet elfogadni, hogy sok kérdésre még mindig nincs válasz UD Zrt. ügyben" Igaza van Csiha elvtársnőnek, viszont valószínűleg ő is tudja, hogy amíg köztörvényes politikusbűnöző párttársai vannak hatalmon, addig az UD-ügyben, illetve még oly sok más ügyben felmerülő kérdésekre sem lesz válasz. Addig is annyit tudnék ajánlani Csiha elvtársnőnek, hogy amennyiben valóban válaszokat szeretne kapni az ilyesféle ügyekben felmerülő kérdéseire, akkor tavasszal szavazzon a Fideszre vagy a Jobbikra. Tegye amit tennie kell. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!