Lengyel Zoltán felel az MDF pénzügyeiért

2010. február 10. 23:40

Az MDF korábbi képviselője fogja vezetni a párt gazdasági irodáját. Helmeczy László ügyvéd lesz a demokrata fórum egyik jelöltje Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

2010. február 10. 23:40

Az MDF gazdasági irodavezetője lesz Lengyel Zoltán, erősítette meg a párt szóvivője. Lengyel tavaly novemberig az MDF parlamenti frakcióvezető-helyettese volt, de parlamenti mandátumát visszaadta, miután a bíróság jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte hivatalos személy elleni erőszakért, könnyű testi sértésért és becsületsértésért. A papírok nélkül vezető Lengyel Zoltán egy rutinellenőrzés után esett neki a rendőröknek 2007 nyarán a budai alagútnál. Lengyel korábban kisgazda, majd fideszes színekben politizált.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 3-as számú egyéni választókerületében is egy volt fideszes politikust, Helmeczy László ügyvédet indítja az MDF. Több ügyben, többek közt a Hír TV két munkatársa elleni eljárásban is Helmeczy volt Veres János korábbi pénzügyminiszter jogi képviselője.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. február 11. 11:37
4,9999 Remélem.
balbako_
2010. február 11. 10:35
Aki kukázik túl jó minőségre ne számítson. Bokros mellé ez is túl jó!
medve
2010. február 11. 10:32
Én úgy gondolom, hogy az MDF hatalmas lehetőség előtt áll. Ehhez képest csodálom, ahogyan mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez eljátszák.
sky.net
2010. február 11. 10:17
rab' o mobil demokraták ... na mindenki beszállt vagy hoznak még valakit ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!