Karvalics vs Barbalics

2010. február 18. 15:33

Egy régi konfliktus vezetett a nagyatádi Fidesz feloszlatásához. Az összekülönbözés hátterét az Origo tárta fel.

2010. február 18. 15:33
A helyi szervezet felszámolásáról még januárban született döntés, az információk azonban csak most láttak napvilágot. A Fideszen belüli harc az irányításért folyt jobboldali civil szervezetek és helyi Fidesz-vezetők között. A belső viszály által sújtott alapszervezet feloszlatását a Kövér László által vezetett országos választmány hajtotta végre.

A helyi párttagok szerint a feloszlatást Karvalics Ottó országgyűlési képviselő kezdeményezte. Karvalics az okokról nem akart nyilatkozni, A nagyatádi Fideszt a megszűnésig vezető Barbalics István azt mondta: megdöbbenve értesült a döntésről, hisz semmiféle előzménye nem volt.
Több helyi politikus ugyanakkor régóta feszülő ellentétekről beszélt, például egy fideszes szerint „Belső villongások tették szükségessé a felszámolást”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2010. február 18. 16:13
Barbalics, Barbalics ? Mintha lenne már egy Barbalics (Péter) a közszereplők között, és az ősz egy botránya kapcsán (behazudott Fidesz-kapcsolatokkal való üzérkedés) is mintha szerepelt volna ez utóbbi DI rokon. Esetleg valami kapocs a névrokonságon kívül ?
miloka
2010. február 18. 16:11
Bocsika! Az előbb még nem olvastam utána. Azóta kiderült, hogy ez a feloszlatás már egy hónapja történt. Csak azt nem értem miért most került elő???
miloka
2010. február 18. 16:04
A hülyék nem tudták ezt elintézni a kampány előtt????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!