Kártérítést fizetett az MDF

2010. február 04. 09:05

Több tízmilliót kaptak a frakcióból 2004-ben kizárt politikusai.

2010. február 04. 09:05
A Fővárosi Ítélőtábla még novemberben hirdetett jogerős ítéletet az MDF-ből öt és fél éve kizárt öt képviselő ügyében. Elutasította az MDF fellebbezését, és teljes körű kártérítést ítélt meg Balsai István, a néhai Horváth Balázs, Font Sándor, Kelemen András és Szászfalvi László javára. A Magyar Hírlap kiemeli, az év elején még a székházának gázszámláját is csúszva kifizető MDF hirtelen képessé vált a teljesítésre, forrásaik szerint az SZDSZ-es választási szövetség jelenthetett segítséget ebben. Dávid Ibolya megerősítette, hogy az MDF kifizette a kártérítést, a pénz eredetéről azonban nem volt hajlandó felvilágosítást adni.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. február 04. 17:26
Ilyenkor hol van Oblomov? Jaaaa, és erről a pártról írt Tóta úgy, mintha ők lennének a leghitelesebbek a jelenleg komolyan vehető erők közül. LOL, baszod, Árpi! Mágneslady? Toszt!
tevevanegypupu
2010. február 04. 11:12
Hat David valoszinuleg nagyon jol tette, hogy nem mondta meg honnet van a penz..Most viszont nyilvan nagyon fog hianyozni ez az osszeg, hogy az egyik elso szamu tamogatot egy idore kivontak a forgalombol.
zoli_29
2010. február 04. 09:29
Úgy látszik, Mesterházy Ernő még az őrizetbevétel előtt kicsengette azt a pártízmillát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!