Feloszlatták a Fidesz nagyatádi szervezetét

2010. február 17. 21:05

A párt országos választmányának elnöksége feloszlatta nagyatádi szervezetét. A tagok elmondták, hogy a megszűntetést Karvalics Ottó fideszes képviselő kezdeményezte, aki azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

2010. február 17. 21:05
Barbalics István nagyatádi elnök azt mondta, tagságuk megdöbbenve értesült a döntésről, amelynek szerinte semmilyen előzménye nem volt. A politikus elmondta, hogy először december végén szembesültek azzal, hogy létezik egy ilyen kezdeményezés, ekkor még próbálták tisztázni a helyzetet - hiába.
 
A nagyatádi párttagok szerint Karvalics Ottó képviselő kezdeményezte a szervezet feloszlatását. Karvalics hétfőn tette le a parlamentben az esküt és a 6-os választókörzetben indul jelöltként.
 
Karvalics megerősítette, hogy megszűnt a nagyatádi Fidesz-szervezet, amely az országos választmány döntése értelmében újjáalakul. A szervezet 48 tagjának jogviszonya megszűnt, a Fidesz-tagságot mindannyiuknak újra kell kérelmezniük. A tagfelvételről az országos választmány dönt majd.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gerencsér
2010. február 17. 22:57
MDF-esedik a Fidesz. Olvastam ma, hogy a Fidesz megint vesztett egy valag szavazót vesztett. Ha ez így megy, akkor itt nem lesz győzelem. Mi a fasz van itt készülőben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!