Kifakadt a jogi igazgató

2010. január 06. 16:13

Az Airport-botrány egyik gyanúsítottja kitálalással fenyeget.

2010. január 06. 16:13
A mai nappal lejár a Budapest Airport jogi igazgatójának, illetve a cég egykori munkatársának előzetes letartóztatása - aki jelenleg a BKV jogi igazgatója. Értesülések szerint az egyik férfi megüzente, hogy kitálal, amennyiben nem engedik szabadon.
 
Tavaly december 7-én helyezték 30 napos előzetes letartóztatásba a két jogászt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kenőpénzért belső információkat adtak a cég megrendeléseire pályázóknak. A BKV jogi igazgatóját egybevásárlóközpont parkolójában fogta el a rendőrség, amikor éppen átvett - vélhetőleg megvesztegetésre szánt - tízmillió forintot.
 
A Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön dönt az előzetes letartóztatás meghosszabításáról. Egyes információk szerint az egyik gyanúsított hisztérikus kirohanás közepette megüzente, hogy amennyiben nem helyezik szabadlábra, mindenre kiterjedő részletes vallomásban feltárja a korrupciós pénzek útját.
 
Kifakadt és kitálal a jogi igazgató? (Hír TV) 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ádámka
2010. január 06. 22:07
Ez olyan szép!!! :-)
cutcopy
2010. január 06. 20:24
Érdekes fenyegetés: Azonnal engedjenek szabadon mert különben vallomást teszek..!
bmucsai
2010. január 06. 20:11
Honfi-fi 2010. január 6. 18:13 Az nem biztos, hogy kiderül, mert a Bajnai is dolgozott ott, és rá is fröccsenne a sz@rból!
Honfi-fi
2010. január 06. 18:13
2 eset van. Ha kiengedik, akkor a kintiek ismerik be, illetve akik kiengedik. Ha bennmarad, akkor elmondja a névsort. Mindkét esetben jól járunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!