BKV-botrány: újabb gyanúsított

2010. január 11. 19:09

Regőczi Miklóst hétfőn hallgatta ki a rendőrség, hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

2010. január 11. 19:09
A gyanú szerint a a BKV kommunikációért felelős volt vezérigazgató-helyettese súlyosan megszegte vagyonkezelési kötelezettségét, amikor Hagyó Miklós volt munkatársának, Horváth Évának engedélyezte a fiktív munkavégzést a cégnél. Regőczi 2008-ban 8 hónapon keresztül aláírta a különböző juttatások és a munkabér kifizetését a tényleges munkát nem végző Horváth Évának. Ezzel több mint 10 és fél millió forint kárt okozott a BKV-nak.

Horváth Éva egyébként maga is gyanúsított, bűnsegédként elkövetett hűtlen kezeléssel vádolják. Az egykori sajtóreferens tavaly őszig összesen 24 millió forint munkabért, prémiumot és jutalmat kapott a közlekedési vállalattól. Hétfőn Regőczin kívül kihallgatták még a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettesét, Bolla Tibort is, akit szintén  hűtlen kezeléssel gyanúsítanak Horváth Éva-ügyében.

Hűtlen kezeléssel gyanúsítják Regőczit (hírtv)

Két BKV-vezérhelyettest gyanúsítanak hűtlen kezeléssel (Index)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. január 12. 00:16
Lassan lehetne rendszeres járat a BKV székház a Gyorskocsi u. végállomásokkal.
freehckr
2010. január 11. 21:41
Kimondhatjuk: van BKV-bűnözés. :)
Silcon
2010. január 11. 21:05
Ez már nem hír, hanem napi rutin :) Minden rendes hírportál automatikusan generál már egy ilyet, csak a monogramokat kell beszúrni. Egy cég hónapokig képes felsővezetők nélkül is működni, gond akkor lesz, ha a sofőrök és a szervizesek tűnnek el.
schnee
2010. január 11. 20:47
lassan igazgatósági ülést lehet majd a rászok mögött tartani....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!