Bajnai a szélsőségek ellen

2010. január 27. 17:00

Közös felelősségünk a szélsőségek megállítása - közölte a miniszterelnök.

2010. január 27. 17:00
Bajnai Gordon szerint mindannyian felelősséget viselünk azért, hogy megállítsuk a szélsőségeseket, megakadályozzuk polgártársaink megbélyegzését és a demokratikus elvekkel visszaélve hatalomba igyekvő demokráciaellenes erőket.

A miniszterelnök a Holokauszt Világnapján kiadott közleményében úgy fogalmazott: ezért fontos ez a nap és minden megemlékezés, mert megerősítenek bennünket, a szabadság és a demokrácia kompromisszumot nem ismerő híveit. Szomorúan hajtok ma fejet a holokauszt áldozatainak emléke előtt, de megerősödött hittel vallom: többé nem fordulhat elő az, ami 65 évvel ezelőtt - közölte.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2010. január 28. 09:18
A pislogó bűvészinas mintha hivatalba lépésekor valamiféle szakértői kormányról hebegett volna és arról, hogy tartózkodik a politikai megnyilvánulásoktól.
Szenzor
2010. január 27. 17:30
"Közös felelősségünk a szélsőségek megállítása" Kedves Bajnai Gyuri! Egyetértek veled: lekapcsolni gyurcsányt, verest, hagyót és a többi gengsztert, aztán irány a börtön!
StavrosMenace
2010. január 27. 17:19
Bajnai "becstelen briganty" Gordon
SztAhanov
2010. január 27. 17:10
De a libát nevelő, kifosztott magyar paraszt az fölkötheti magát, mi?! Te... te demokrakta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!